|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
oevo probacu i slike ubaciti pa da upotpunimo kompletnu sliku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Nadam se da sa postavljanje ovog linka ne kršim pravila.
Da li to znaci da ovaj mix u tomanu kosta ovoliko http://www.thomann.de/de/allenheath_pa12_mixer.htm http://www.musiciansfriend.com/pro-a...-powered-mixer Da li to znaci da je jedan (Yamaha) 729e.a ovaj A6H 588e? Promijenjeno od VUNIMRAV (11.10.2014 u 10:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Licno koristim Yamahu EMX 5000, koja ima 2x 500, realne snage izmjerene u 4Ohm ima 470W. Dva efekta koja ima su ono sto je cini boljom od drugih modela. Dosta ljudi koristi pogresne efekte kad su u pitanju standardne svirke, ja npr koristim, Hall 1 i Tap Delay, koji moze fino da se ustima na TAP i na parametar. Mnogi korisnici Yamaha mixera ne znaju za jedan kljucni problem kod EQ, naime 125Hz Drugi po redu klizač, treba zavrnuti aman do kraja, a ostale na slovo u. 125Hz, prlja zvuk. Ko ima neka proba pa će osjetiti razliku.
Neko je spomenuo da su problem klizači. Kod mene je Master i stereo 11/22 klizač, se istrosio nakon 10 godina aktivnog rada. Potenciometara ima da se nabavi, i kostaju oko 15 EURA. Radio sam na Dinacord 1600, efekti mi se nikako ne svidjaju, nekako su šatorski. Takodje, bubanj na aranzeru ,nisam mogao dobiti ton koji sam htio. Sve u svemu, toplo preporucujem Yamahu. Pozdrav
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
dexter Druže mnogo mi znači da se još neko javio i preporučio Yamahu,ali nisam siguran da model 5014c ima dva efekta(zasebna)?I i uopste mislim da se je EMX5000 u rangu sa 5016c,ili grešim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa odustani od 5014c, nadji EMX 5000 i zavrsi posao. Ima ih polovnih na pik po 600Eura.
Sledeći član vam se zahvalio dexter za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (13.10.2014) |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Sužava mi se izbor i sve mi se čini da će to biti emx5014c,ali bih voleo kad bi neko ko baš ima taj model da kaže par reči,ipak nisam još načisto!!!!
Dodato: Opšta konfuzija i neodlučnost!!!!! Sad razgovarao sa jednim drugarom,ima odličnu opremu,dobar muzičar,dobar poznavalac....odvraća me od Yamahe 5014 i sugerira A&H PA12cp. Ja ne budi lenj,pozovem(sa naše reklame)Artist pro u NS,oni mi rekoše da nemaju na zalihama ali da se može poručiti.Ja ga upitam za razliku izmedju PA12-CP i PA12, on mi reče da je razulika samo u tome "što taj cp može da se koristi kao odvojeni slejv za neku drugu kolzolu..." i da kosta do 300e više u odnosu na ovaj,a da ovaj PA12 kosta oko 600e!!!????po meni vrlo povoljno,i ja mu kažem da se pobliže raspita oko vremena isporuke.... Ali sad gledam slike i taj CP mu znači konstatna snaga i na 4 i na 8 oma i ima prkidač otpolzadi,dok za ovog običnog PA12 nemam takve podatke niti ima prikidač na poledjini za 4 i 8 oma.Sad više ne znam ni gde sam ni sta ću pa vas mollim da se i vi koji ste dokoni malo angažujete pa dfa zajednički utvrdimo razliku izmedju A&H PA12 i A&HPA12-CP. Sve sto pise na forumu je ne dorečeno,nejasno i nedovoljno. Pomagajte!!! Dodato: Da li je moguće da je suštinska razlika u tome sto je jedan mix sa snagom a drugi "suv"mix? Dodato: Ako je tako,onda u tom Artist-pro radi totalni nepoznavalac "materije" Promijenjeno od VUNIMRAV (22.10.2014 u 18:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Druze, koliko ja vidim na sajtu proizvodjaca, PA-CP je Mixer sa snagasem:
http://www.allen-heath.com/ahproducts/pa12-cp/ Obrati paznju, odmah ispod slike, pod FEATURES pise: Built-in Amplifier... A PA12 je pasivan mixer, znaci bez snagasa: http://www.allen-heath.com/ahproducts/pa12/ Ne spominje se nigde snaga mixera niti snaga i sl. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Bokic za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (22.10.2014) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|