|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Soundcraft nisam nikada koristio, ali ono sto vidim po specifikacijama dosta je slabija od Yamahe koju sam ti naveo. Nema cak ni low cut pa kanlima. Sigurno da nije losa, ali smatram da ja yamaha barem dve klase iznad. Probaj obe pa odluci, nema druge.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2013
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Bih rado probao no nažalost nigdje u blizini nema music shop da probam bilo koji mikser, a sada ici 120-150km da samo probam pa da odlučim malo mi je to...hm.... Mogu samo gledati specifikacije i nista više, a svi bendoi u mom kraju koriste mackie pretežno vlz1604, a slabiji bendovi koriste beringer ali njega ne dolazi u obzir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.04.2014
Mjesto: Bosna i Hercegovina
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa80
![]() |
![]()
Proguglaj malo o Allen & Heath mikserima sumnjam da ces nesto lose cuti o njima.Sto se tice suhi miksera sigurno su jedni od najboljih.Probaj npr.allen&heath ZED16 FX nista te ne kosta, msm da ces biti i vise nego zadovoljan.pozz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio wellky za ovaj koristan post: | verhas (07.09.2014) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.11.2013
Uploads: 1
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo da samo kažem da sam uzep Peavey FX2 16 koji ima 2x2 digitalne efektie po kanalu i mogu reći da sam prezadovoljen. mikser ima Silencer predpojacala, daje kristalno čist zvuk ( još uvijek ne mogu da se prilagodim soundu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|