|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Off....ali kaf se setim pa80 pa su softver sa 1.0 radili update sve do 3.06 ako se ne varam...ne bi me čudilo da naprave sledeći update za pa3 na 1.635 ili 1.63 ipo....
![]() Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Ista prica i kod mene, pobrka skoro svaki sacuvani STS u ritmovima (Favorite i User Styles).
Taj problem imam od samog pocetka. Poslao sam email Korgovcima iz nemacke i objasnio sta se desava pa cak i na njihovom forumu je to bilo tematika smoje strane. Niko nista o tome nezna, a od Korga sam dobio informaciju da im je taj problem nepoznat i navodno nista neznaju o tome zato sto se to jos nikome nije pojavilo. A ja koga god poznajem i ko ima Pa3x ima taj problem. Jedno vreme se to nije desavalo, i skoro ubacim iz nekog seta nekih pet ritmova i sad divlja klavijatura to jeste sacuvani STS u ritmovima samo tako. Secam se da sam imao i problem sa nekim solo bojama koje sam ubacio iz jednog seta, morao sam sve te boje da "rename-ujem" u Sound-Modus pa da ih sacuvam, i to isto u Performance. Tad je bilo sve u redu. Sigurno je neki Bug, ali cu probati opet sve ponovo pojedinacno da memorisem pa da vidim sta ce se desiti .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|