|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bobane, konsultovao sam se sa ljudima iz Rolanda u vezi te problematike. Na modelu Gw8 i Prelude je moguće komandovati samo fabričkim ritmovima i bojama. Sa performansama i user ritmovima ne postoji način manipulacija preko programa Midi Comander. Ova opcija je omogućena tek od modela Bk5. Nažalost, ali tako je. Nemoj bespotrebno bacati novac na tablet i gubiti vreme.
Pozdrav.
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Itekako postoji ova mogucnost jer sam ja dobio da menjam korisnicke,to jest moje ritmove preko midi commandera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Samo ti prenosim, odgovor koji sam dobio. Srećno sa pronalaženjem.
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
@calevh
Dakle,slagali su te(klavijatura se ne proizvodi pa zato ti kupi Bk5 kako bi oni imali vajdu) ili su jednostavno nestrucni,u sta sumnjam. Cisto informacije radi i terce su moguce putem midi commandera u sta su neki skeptici sumnjali jer GW8 nema coarse i fine tune opciju....Toliko o tome! ![]() @Ace Gw8 je vrlo skroman sa podesavanjima midi opcija i nema te mogucnosti o kojoj govoris.To vec moze da se udesi u Commanderu ali su mi potrebni tacni parametri koje bi upisao. Pretpostavljam da je taj protokol isti ili slican kod G70 najpre,pa onda i kod ostalih Rolandovih klavijatura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Nisam u situaciji da mogu da menjam,tako da radim sa onim sto imam.
Idemo dalje sa temom,nadam se da ce da se javi neko ko poseduje proverene informacije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Vrlo cesto Bobane stavljas jako negativne komentare u vezi BK-5.
Sada ces reci da sam ja subjektivan ali mislim da nije u redu da omalovazavas instrument koji tebi neodgovara za tvoj nacin rada.Vec smo jednom ulazili u tu raspravu oko BK-5 i njegovih pozitivnih i negativnih stvari pa se to zavrsilo mojim banovanjem. ![]() Zelim ti da stvarno dobijes odgovor na tvoje pitanje i jos vise unapredis rad na tvom Rolandu GW-8. Koliko ja znam jedini koji se bavio tim komandama za tablet bar za BK-5 su nase kolege iz Roland tima Srbije i nadam se da ce neko od njih dvojice a to su Worga i Deja uspeti da ti rese i omoguce to sto ti zeli da menjas performanse preko tableta.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|