|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Ok to znam kako da izmenim to u globalu, nego mozda sam pogresno postavio pitanje, znaci kako da ih razdvojim. L i R ostane normalno, nego sta cu na 1 i 2, dal na 1 da stavim bass ili bubanj a na 2 vokalistu, a effekat za Vokal cu preko mixete nastelit?
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja ne koristim mic iz klavijature ali bi da sam na tvom mestu odradio to ovako
Out 1 - Bas noga i Bas gitara Out 2 -Ostale kompnente bubnja i Perc Out L i R Acc pratnje i mic
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E marco7 hvala ti puno,vidis to nisam ni znao da se to moze...
probacu to,samo koliko mi kanala to oduzme na mixeti? imam powermade 600 8 kanala 2 stereo i 6 mono i gdje da prikljucim sta ?mono ili stereo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Za L i R mozes koristiti jedan stereo kanal,znaci L gore R ispod njega a 1 i 2 moras odvojiti i znaci ide ti jedan stereo i dva mono kanala ali dobijas zvuk bar 3 puta bolji i konkretniji!Vredi utrositi te kanale a,ustalom cuces
![]()
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
znaci moj savet -mik iskljucivo preko kalvijatura |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ove Mixete sto mi koristimo uzivo ne verujem da ce vam dati bolje efekte za vocale
od one sto su vec unutra u PA800/1X, oni su daleko bolje od svake nase mixete sto sam video...sad pitanje je ko ZNA koristiti to, da znas dobro srediti prvo DYNAMICS pa onda sednuti i srediti REVERB i DELAY...uuuuuhhhhhhhhh...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Da se ne lazemo Tc je Tc...Ja za studiske poterebe koristim samo Tc sto se tice efekata na glasu,Hall,delay,enhancer itd...Ko nije upucen neka samo potrazi po netu da vidi koliko kostaju Tc-jevi procesori,vocalisti itd
![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2008
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo citam komentare na ovu temu i veoma su me zaintrigirali jer mene muci isti problem (mozda malo i siri). Naime imam klavijaturu Yamaha PSR 1100 i zanima me kako da je prikacim na miksetu. Inace drug i ja pocinjemo da sviramo pa nam je potreban savet kako da prikacimo dakle moju klavijaturu (na koliko kanala), njegovu gitaru (elektricna) i dva mikrofona (mikseta koju cemo najverovatnije uzeti ima 8 kanala 6 mono i 2 stereo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Kukicu tu nema velike teorije. Ukljuci klavijaturu u stereo, sve ostalo je mono,
nema gitare i microfone STEREO. O PSR2100 neznam koliko izlaza ima al znam da je slabija klavijatura pa ako ima extra izlaza ne bi bilo na odmet da se svi izlazi iskoriste maksimalno po mixeti.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2008
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Konkretno me bas zanima ta podela po kanalima o kojoj ste pisali za klavijature, pa me zanima na koliko treba da podelim (odnosno na koliko moze jer vidim da se gore navodi da je moguce povezati preko 4 kanala). U specifikaciji pise da od prikljucaka imam sledece : Auxiliary Jacks Phones, Output ¼ “ (R, L + R/L), Aux. out Level Fixed RCA (R, L), Footswitch, Foot volume. Hvala na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobar, dobiti, kako, razglasu, ton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|