|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Ma ona je dostigla nivo Snežane Đurišić, mislim da se skoro nije pojavila pevačica sa ovakvim dobrim glasom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
jedna za svu raju, prepoznace se
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Palac gore i forspil se sam od sebe svira
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
6:28 EPIC hahah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Interesantno je to u zivotu da ceo zivot se mucis,skidas,slusas,ulazes u instrumente opremu,trudis se i dodje budala sto proda kravu kupi klavijaturu i radi ovako i uzima pos'o svud gde god ima. Nije ovo slucaj pod satorom samo i ovakvim dzamahirijskim mestima,vec i na svadbama i to bas vecim.
Strasno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
stvarno je pretjerano ko se sve bavi muzikom i uzima pare!! jebemtiiiiii .. .hahahah...
ovo se vidi negde udaraju zaostali i gosti i muzika.. pevanje krkansko. ja ne bi mogao biti 10 minuta pod satorom da to cujem hahah.. pobego bi. stas, vidis ono laganica. pusti intro, il midi files. ruka i dalje tamo nesto stima treba vec pocet pevat. jos slikanje sa pevacicu!! ko da su zvezde granda stigle hahaha ,, kakvi semplovi i druk kick ovaj onaj, snare ne valja, daj drugi, covek PLAY pa60 , ono zadnje od zvuka i midi fajla hahah svaka cast svima kao ljudima, ono kakvi su kao ljudi, al brate sto se tice umjetnosti, muzike to zajebi!!
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (24.08.2014 u 03:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
![]() |
![]()
Branoy, ulepsao si mi vece ovim vedeom... citava svadba kao da je izasla iz Kusturicinog filma, na brzaka skrpljena satra, razbacan escajg, gosti piju iz plasticnih casa, na stolu ceo, neisecen hleb, po principu "kome treba neka sece sam", I na kraju "muzicar" koji ne "yebe" nikog zivog, ne pokusava ni da sakrije da pusta file-ove, vec se pozdravlja I ljubi s gostima dok forspil pici...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Da drugari ovi udru svirci nam uzimaju tezge , ami koji provodimo sate i sate podesavajuci sint da radi kako treba , sedimo kuci , jer oni su zvezde , puste mid i teraj , ..... nego da vas pitam ima li neko ovde na forumu da je iz inostranstva , treba mi jedna pomoc oko nabavke jednog dela za tyros 2
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klipovi, smeshni, youtube |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|