|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozdrav drugar.....
e ovako...ja sam imo isti problema sa tim pa nevrejdi da nekog pitas posto to sve zavisi skim radis sta sviras koja mix i tako... nego sa pjevacom da sjednete i probate koji efekat najbolje pase...jer kad sam ja radio,zavisi kako koji pjevac dodje,on efekte i kanale sebi na mixeti namjesta ali nikad niko neuzme iste...5.55 ili5.58 ili 2.68 sve zavisi kako je kop ustiman.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
I ja mislim da bi trebalo da se iskoristu svi izlazi kad ih vec ima. Nego ja trenutno radim na pa800 samo sa stereo, ali bi voleo isto da radim sa 4 kabla, vec sam i kupio 4 komada od Marke Proel za 40 €, samo neznam tacno kako da nastelujem klavijaturu, posto hocu isto da koristim vokalistu a i solo sviram po nekad isto na pa800. Eh sta mi je sad najbolja solucija, kako da iskoristim ta 4 kanala? Hvala unapred!
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pazi ovako L i R su ti izlazi na kojima mozes da vuces efekte sa klavijature a 1 i 2 su ti izlazi bez efekata!Steta sto Korg nije ostavio opciju da se mogu razdvojiti L i R kao sto se mogu razdvojiti 1 i 2 ali jbg mozda u nekom sledecem O.S. i to odrade!Kanale odavajs na sledeci nacin GLOBAL pa zatim AUDIO OUTPUTS i videces sve kanale i porazdvajaj ih kako ti odgovara,takodje nasteluj i Seq1 i Seq2 ako pustas midi fajlove Bas ti je uvek na Track 1 a bubanj na Track10 ili audio matrice i podesi tamo drum kategoriju!Ako nesto ne bude funcionisalo kako zelis javi i to cemo srediti!
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Ok to znam kako da izmenim to u globalu, nego mozda sam pogresno postavio pitanje, znaci kako da ih razdvojim. L i R ostane normalno, nego sta cu na 1 i 2, dal na 1 da stavim bass ili bubanj a na 2 vokalistu, a effekat za Vokal cu preko mixete nastelit?
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja ne koristim mic iz klavijature ali bi da sam na tvom mestu odradio to ovako
Out 1 - Bas noga i Bas gitara Out 2 -Ostale kompnente bubnja i Perc Out L i R Acc pratnje i mic
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E marco7 hvala ti puno,vidis to nisam ni znao da se to moze...
probacu to,samo koliko mi kanala to oduzme na mixeti? imam powermade 600 8 kanala 2 stereo i 6 mono i gdje da prikljucim sta ?mono ili stereo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Za L i R mozes koristiti jedan stereo kanal,znaci L gore R ispod njega a 1 i 2 moras odvojiti i znaci ide ti jedan stereo i dva mono kanala ali dobijas zvuk bar 3 puta bolji i konkretniji!Vredi utrositi te kanale a,ustalom cuces
![]()
![]() |
#9 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
znaci moj savet -mik iskljucivo preko kalvijatura |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ove Mixete sto mi koristimo uzivo ne verujem da ce vam dati bolje efekte za vocale
od one sto su vec unutra u PA800/1X, oni su daleko bolje od svake nase mixete sto sam video...sad pitanje je ko ZNA koristiti to, da znas dobro srediti prvo DYNAMICS pa onda sednuti i srediti REVERB i DELAY...uuuuuhhhhhhhhh...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobar, dobiti, kako, razglasu, ton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|