|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Ako se desava da sve funkcionise osim dugmica, onda je u pitanju jedan mali kabl koji se vidi na OVOJ slici. Potrebno ga je malo pomeriti.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa nisam ni ja pametan sta je uzrok, sinoc sam odradio bez problema, mada je u pocetku zezao cim sam ga upalio su se zamrzli svi tasteri, pa par puta pritisnem STYLE PLAY taster tu ga nekako odblokiram, pa radi..a desi se da ni ne mogu vise tim tasterom da ga vratim u normalu nego moram prinudno da ga ugasim, pa opet da upalim....nzm sta se tu desava i kako da se to uopste proveri sta je u pitanju da znam kako da otklonim...Da li je moguce da je neki kontakt u pitanju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Najverovatnije da je uzrok neka kablovska konekcija. Moj drugar je imao takav problem.
Probaj da otvoris klavijaturu i svaku konekciju kabla odspojis i ponovo spojis. Ako nisi vest u tome, pravac neki servis.
![]() |
#4 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Ovaj kabl sto sam o njemu pricao je zaduzen za problem sa svim taterima, dovoljno je da se malo pomeri, i klavijatura ponovo proradi, ali ne zadugo jer su koliko vidim kod pa800 spojevi katastrofalni.
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|