|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Mozes tako,upisivanjem PCG informacija ili uz pomoc Rec tastera,odaberes boju pa pustis par taktova ili u Makeup Toolsu,to ti je Part view pa jos jednom pritisnes.Jasno ti je da posle ovih operacija moras Write style da bi promena bila zapamcena.
Uz pomc PCG i Rec moras svaku traku posebno,dur,mol...a Makeup vazi za sve trake. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | calevh (27.07.2014) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bobane hvala, da li postoji mogućnost kada u Style composeru, sređujem neku traku, pošto koristim 3, 4 traka za bubnjeve samo. Pa recimo kada u 6 toj traci menjam doboš, tj. menjam ton na kome će svirati doboš, da to radim i za dur i za mol i za sedmicu, ovako sve što uradim puta 3. Ubistvo od posla.
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Ako je samo dobos to nije tesko,problem je kad u recimo sestoj traci dura imas vise udaraljki.Jednostavnim kopiranjem iz dur u mol i u sedmicu nece ici jer ce ti to kopiranje "pojesti" neke udaraljke.Najbolje je da pre kopiranja pobrises drum trake za mol i za sedmicu pa onda iz seste trake kopiras u drum traku mola pa u drum traku sedmice.E a onda tek kopiras iz drum trake mola u sestu traku.Pa onda posebno iz drum trake sedmice u sestu traku.
Isto to moras uraditi i za ostale trake sa bubnjevima koje nisu u drum traci. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | calevh (27.07.2014) |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Vidim ja da će ovde biti igra živaca. Ili ću da sredim sve lepo, ili će na prodaju. Mada mislim da će mi preko STW - a ići lakše on ne traži da posebnom menjam za dur, mol i sedmicu. Počeo sam da radim, tako što sam na papiru zabeležio setove, gde šta dobro izlazi i na kojoj dirci je udaraljka koja mi odgovara, a onda upisivanje u STW. Neverovatno je da nisu složili makar jedan set u kome će se sve čuti kako treba. Trenutno koristim 4 drum trake, i nema teorije da smanjim. Hvala Bobane, na odgovoru.
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Nemas potrebe za tolikim brojem drum traka,dovoljne su dve a najvise tri.Nisam siguran da ce ti STW pomoci vise nego Style composer ali ajde...
p.s.Za hvala imas one tastere u desnom uglu svakog posta. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klavijatura, nova, prelude, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|