|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 114 puta u 108 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Mozda se varam ali cini mi se da je ovaj program jos uvjek daleko od onog koji "posjeduju" T3 I T4!
Nisam siguran takodje da je moguce jos uvjek sejvati pojedinacni custom voices/drums u klavijaturu.Ili baar ja jos nisam pronasao koji je nacin! Takodje nisam pronasao nacin kopiranja elementa iz jednog Voices u drugi. Jos uvjek nemogu da odgonetnem kako da mjenjamo octave na pojedinacnim elementima! Ono sto je vec u klavijaturi nemoze se vidjeti u programu direktno,a takodje ni ucitavati , takodje nemoze se ucitavati sa same klavijature wave ili aiff,,,,ili ja jos uvjek nisam pronasao nacin ![]() Cini mi se kolega Casperu da je ovaj YEM ipak malo "supalj" ![]() ![]() I da naravno jos uvjek se NEmoze prebaciti sve iz T3 I T4.To ipak ostaje za Septembar! Sve u svemu trebace vremena da se navikne na ovaj program! A I tebi kolega Casperu je cini mi se vrijeme da predjes na T5 I samim tim da odgonetnes mnoge nedoumice koje su "X" za nas obicne smrtnike.... ![]() ![]() ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|