|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Prijatelju, mislim da neces pogresiti, jeste malo vise kosta, al mislim da je opasna.
Ja se razmisljam vec neko vreme. Obavezno uzmi prosirenje sa memorijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo moje iskustvo.Prodao sam Extema,starog 3 godine sa kojim sam odradio oko 120 svadbi,plus jos barem 30 svirki (zabava i sl.),znaci radio je moj extrem najmanje 150 dugih,dugih noci. Doplatio sam jos 400 eura i kupio m3 sa 320 mb ram-a,dakle potpuno novi instrument,sa 2 i po puta vise ram-a.tako da ne mogu govoriti o nekoj strasno velikoj razlici cjene korga m3 i extrema.Poslozio sam pcg po mom ukusu i evo mogu reci da mi se sve vise svidja,osobito sto u m3 ide 16 programa u combi i ekvilajzer po svakom kanalu,brze ocitavanje samplova,bolji display sa nagibom,i jos bitna stvar,novo je,garancija,eto pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Koliko bi mu trebalo da ucita 250-300 mb sa USB ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Nisam probao tako veliku banku ocitavati,racunaj 8-9 minuta za 250-300mb
Kod mene za 100mb treba mu 3 minute |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Mislim da ce ti uzeti jedno 13/14 minuta, ne znam tacno. Loadirali smo neko veliko
Piano ovde, 220MB, uzelo je dobrih 12 i po minuta. Interesantno je kod samplova to sto ako 100MB se loadira za 3 minuta onda 200MB ne ide za 6 samo duplo nego ide 3 duplo, zasto neznam al kod svake masine je mislim skoro isto.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.05.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Prijatelju, kako si zadovoljan sa bojama i kakve su te boje sto mogu da rade samo sa 320mb memorije za M3?
Imam istu klavijaturu sa fabrickih 64mb pa bih da kupim jos memorije ako stvarno mnogo znaci! Dodato: POZZZ MARE! Zanima me set boja za M3 sa 320mb i znas li koga da ima takav M3 sa full memorijom i bojama? Grujo Promijenjeno od Grudzi (11.02.2009 u 23:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa zar m3 nema 256mb Rama u fabrickom (originalnom) stanju??
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne, sve se plaća. I to preko 1000 kn, što bi bilo cca preko 150EUR, dok je npr 512Mb za fantoma oko 300kn, cca50 EUR. Navodno za M memorije nema bilo gdje, već je to Korgov proizvod... Ma, samo ubiru pare...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Korg M3 tvornicki ima 64mb Ram-a,kad se ugradi prosirenje od 256mb dobije se ukupno 320 mb Ram-a.Ta memorija od 320mb je namjenjena za semplove,nema u njoj nikakvih boja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |