|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Am-------------
Da li ti se dopada Em---------------- kako ljubav propada Dm----------------Em takav necu biti nikada Am---------------- Nisi kriva, nisam kriv Em--------------- ovih dana jedva ziv Dm-----------------Em ipak nista ti ne govorim Dm------------------Am----------- Okrece se sat, sve se vraca unazad ----Dm---------------------Em----G a ja dobro znam gde smo bili mi G---------C----------- Ja lud sam ako dozvolim ---------G----------------- da vreme gubim dok si s njim ----Dm-----------------G zato ovih dana necu biti tu -----------C------------ cekaj malo, bicu dobro ja ----G-------- ti si me naucila ------Dm-------------------Em da se snalazim u medjuvremenu Em-----F---------------G Sipaj mi sve sem vode ----------Am------- pa nek mi pamet ode -------F--------- i dobro bi mi dosla G----------Am---------Em neka nova, cak i losa ---------F---------G----Am--------Em jer nema bolje zene od zaboravljene -------F-------- ja zato bicu ovde G--------Am---------- opet celu noc do podne Pozdrav ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Forspil: F-G-Am [4x]
Am-------------- Da li ti se dopada Em---------------- kako ljubav propada Dm---------------Em takav necu biti nikada Am---------------- Nisi kriva, nisam kriv Em---------------- ovih dana jedva ziv Dm----------------Em ipak nista ti ne govorim Dm-------------------Am--------- Okrece se sat, sve se vraca unazad -----Dm-------------------Em a ja dobro znam gde smo bili mi Prelaz: G Refren: C--------------------- Ja lud sam ako dozvolim ----------G---------------- da vreme gubim dok si s njim -----Dm----------------G zato ovih dana necu biti tu ------------C---------- cekaj malo, bicu dobro ja ----G--------- ti si me naucila -------Dm-----------------Em da se snalazim u medjuvremenu --------F------------ Sipaj mi sve sem vode G---------Am------ pa nek mi pamet ode -------F--------- i dobro bi mi dosla G----------Am------ neka nova, cak i losa ---------F---------G-----------Am jer nema bolje zene od zaboravljene -------F--------- ja zato bicu ovde G-----------------Am opet celu noc do podne PS: Pretece me kolega dok sam skidao i pisao ![]() Pozdrav ![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (02.07.2014 u 13:01 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900