|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo stavio sam kako meni zvuci ritam 7-8 sa lupom koji sam stavio na download!Samo da ga Vaxter prosledi
![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Kad smo vec kod loopova...imam neki problem: (pa800)
Naime udjem u Record New Loop i snimim neki loop rumbe koji imam nasemplovan u .wav formatu...Onda kad ubacim u PAD taj loop iz usera on mi samo odsvira jednom i ne ponavlja...Kako loop da svira sve dok ja ne pritisnem STOP?
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako mi verujes da neznam,sinoc sam prvi put ubacio loop u klavijaturu i to sam ga pozvao kao sempl i izbrisao perkusacije i stavio onaj looop na Perc da mi svira!nije mi tu klavijatura ali probacu posle pa cu ti reci,verovatno je isti sistem i pa1x pro
![]()
![]() |
#4 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]() Citat:
pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
a sto ne ubacujete loop u ritam??? recimo na perc track i da normalno ubrzava i usporava kako ide i ritam.
Mislim da je mogo bolje i prostije i normalnije nego ga stavljati na padove i sl.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
vidi ubacis loop kao sempl odn. ides na record pa menu pa timeslice pa na dropdown menu tu izaberes import i onda ga uvuces sa usb ili gde ti je vec. E posle toga ides na slice i on ga isece perfektno zatim opet dropdown i save tako snimis pcg i ceo loop ti bude podeljen po dirkama posle toga exit. E sad u klavijaturi ti je ostao zapamcen groove i ne smes gasiti klavijaturu dok ne zavrsis jer ces se i taj groove izbrisati. Ides normalno na style mode i izaberes ritam u koji zelis taj loop da ubacis posle RECORD pa edit curent.... e tu sada ides na menu pa import i tu imas videces pise ti na ekranu taj groove koji si napravio izaberes track (recimo perc) i var u koji zelis da ga ubacis i ides na execute posle ides na exit. Sada ti je ostalo samo da postojece perc zamenis sa onim pcg-om sto si usnimio i to je to. Posle samo save ili write kako li vec pise i izadjes iz editora i rokaj ubrzavaj usporavaj radi kako zelis mora da radi perfektno.
Uh al se raspisah.....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Marco Promijenjeno od Marco7 (22.02.2008 u 13:16 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |