|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mozda pevise potrosaca ukljuceno na jednu uticnicu, meni je zimi najgore upalim grijalicu i kad upalim klavijaturu to zuji ko ludo
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (30.05.2014 u 11:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Da li ti se to dešava stalno ili samo na određenom mestima (samo kod tebe u sobi, ili samo u nekim lokalima gde radiš ili tako nešto)? Ako je samo na istim lokacijama, onda može biti da je do struje, donsono uzemljenja.
Meni se dešava da ponekad u nekim lokalima gde radim, imam zujku na Kurzweilu, i to rešavam izolovanjem uzemljenja. Navučem onaj najlon od paklice cigara na utikač i onda ubodem u utičnicu i nema zujke ![]() Možda sam lupio glupost, ali meni to radi posao, i nemam zujku više
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Au bre druže nemoj to da radiš, kupi korektor napona ili rastereti utičnicu, 'ćemo svi d'izginemo u vodu s taj najlon...
Možda ima neki spoj u tyrosu, otvoris i ispitaš, teraj negde u servis, nije to ništa strašno ali piči u servis i proveri dok je vreme. Mada pre će da bude do toga kad na jedan produžni kabal uključiš i baze mikrofona i mixetu i klavijature itd... Šta znam, budi oprezan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Ne vredi, probao sam... Znam da ne valja, i znam da ne treba to da radim, al eto...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|