|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
F#m-----------
Zar se to ne vidi D-------C#7------F#m na mome licu tuge trag F#m---F#m/G#---F#/A---Hm----Hm/A sudbina na...........pra.......vi C#7/G#----C#7-----F#m da zivot......nije vise drag F#m-----F#m/G#---F#m/A----Hm--Hm/A-----C#7/G# Al' ...........ni.............si .............kri.............va ti ---------C#7------D------F#m----F#m/E sto trazis ono cega nema F#m/E---G#/D#---D dim iskrenu ...ljubav C#7----------------F#m od ovog umornog boema F#m---------------- Jedna mi je jos u srcu ------------------C#7 trebala je biti moja mlada C#7------------------ za njom tuzan ostaricu C#7-------------------F#m otisla je za njom zadnja nada D---------------------- Ti si dosla na kraj pjesme D-------------Hm6 do zadnjeg refrena C#7--------------- zivio je jedan covjek C#7----------------F#m u srcu mu bila jedna zena Čini mi se da ovako ide, ako sam šta zezno, korigujte me ![]() Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio beronjan za ovaj koristan post: | bernard filic (28.05.2014) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|