|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
1. najvise mrzim kad moram postaviti i spakovati sve ozvucenje + klavjeture to mi je najgore
2. mrzim kad dojde pjevacica dobra treba sa momkom ili muzem a cujem da se pegla non stop i dolazi sama a bas kad ja sviram dojde sa kim 3. mrzim kad dojde pjevac nema pojma sta je visoki, sta je echo sta je hall, i nesto okrece po mikseti koda je DJ, koda mixa ![]() 4. kad se za*b*vam 2 sata da ustimam sound a na kraju zvuci po k*** 5. kad kasnimo na svirku pa postavljam kad ima puno raje u diskoteki 6. kad dojde pjevat pjevac koji nema blage veze sa pjevanjem covjek izbacivac ![]() 7. kad mi kaze gazda morel se spustit malo cjena posto nije bilo tolko posla (a kad ima posla nekaze dacemo vam po 20 eura vise bilo je posla ![]() 8. kad mi dojde kakav pjan covjek pa oce neku pjesmu, da mi kaze pa me ispljuje cjelog OKUPA 9. kad pjevacica distonira za po tona uvjek i pisti posto je pojela premalo jaja 10. kad se pjevac il pjevacica ili ja pa se nezna ko koga ganja 11. kad napravim pauzu samo sto sam sjeo 5 min zapalio cigaru dojde gazda ajmo momci svirat po sata vec sjedite 12. kad odem sjeban na svirku pa napola spavam i zvuci k*** pa mi kazu svaka ti cast ubijas a sam znam da to nije bilo 1/4 sta znam i obratno 13..... naslo bi se jos sta to sam se sjetijo pozdrav od mene za sve na forumu ![]()
Favoriti |
Oznake |
mrzim |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|