|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Ja sam pre neki dan dizao sistem na kompu, i meni se pojavio taj folder. Imao sam instaliran OS pa sam samo preko njega pretabao novu instalaciju, izbrisao posle taj folder Windows.old i sve radi super bez frke. U suštini, ti nemaš sad ništa od onih programa niti podataka koje su bile na C particiji, jer si ih pregazio sa novim Windowsom, moraš nanovo sve da instaliraš, bar sam ja tako radio
![]()
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@Koja
Taj folder je nastao tokom instalacije samo kako bi bili fajlovi sa starog Windowsa kopirani u njega. Taj software (kao Microsoft Office) vise nije instaliran iako njegovi fajlovi se nalaze u Windows.old foldera. Windows.old folder nema veze sa Windows folder onakakv kakav ga znas. Microsoft za ovo kaze da Windows.old foldera trebas "demek cuvati" nedelju dana kako bi uvideo da nije nesto nestalo pri instalaciju novog OS ali u praksi to se izbrise odma nakon zavrsene instalacije. Nacin koji Microsoft predlaze da obrises je preko "Disk Cleanup" (Start - kucaj Disk Cleanup). Od ponudjene stavke izaberi "Previous Windows Instalation". Evo ti oficijalni link da procitas http://windows.microsoft.com/en-us/w...ows-old-folder |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|