|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne znam dali smem javno da reklamiram,javi se na pp.
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.02.2014
Mjesto: Beograd
Downloads: 21
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: GEM WK8SE, Technics KN3000
![]() |
![]()
To su gumice koje koristi i DX11, DS55, V50 i slične klavijature i odmah da znaš da ćeš ih teško i skupo pronaći jer svima trebaju. Reparacija je jedini način pa dok traje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
A kako znas dijagnozu da su bas gumice, i ja se vise od 20 godina bavim elektronikom, i nikad se ne usudim kazati od prve dijagnozu dok nisam siguran o cemu se radi, pa i ako si to nesto cistio mozda i nisi puno koristi uradio, uz puno uvazavanje mozda si vise stete napravio, sve zavisi sta si koristio.Ovo je moj dobronamjerni savjet" ne diraj nista ako nisi upoznat sa problemom", jeftinije i bolje pitaj one koji se time bave,a iz iskustva znam kad svi to vec cackaju i na kraju donesu kao "elektronicaru" kao on je svemoguc i to olako sredi, tu obicno nema pomoci.Sve najbolje, i Poz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.04.2016
Mjesto: Rijeka
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha klavijature
![]() |
![]()
Šteta što nema odgovora da li su bile gumice ili ne.
Čisto savjet za ubuduće, kod ovih gumica se prošuplji bijeli dio a ne crni, tako da obratite pozornost na tu stranu gumice. Inače, ovakve gumice su još i u Yamahi psr-sq16, psr 7000 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|