|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
ne mogu ja stilove te trpati , ko ce prepravljati CC, pa boje, na neka traznspoze gore neka dola, neka ne pase velocity za moju boju , bolje mi je ovako, radim polako, ispocetka, sve odsviram i odkucam u cubase, popisem CC, i dosta. ma zvuci ovaj emu samo da nateram da efekat pokrenem po kanalima , koliko upisem u CC, ovako nigde nema efekta, nego snimio s efektom drum presemplovai i to.
malo me zajebaje to sto moram svirati 4 tona mesto 3. pa npr odsviram hor. i kad ubacim u stil, prekine ga cim ja promenim akord. ne ide stalno ne drzi ga kako sto sam ga nacrtao po takt full bez prekida pa onda odsviram perkusije, i kad ubacim u stil ne cuje se na nekim varijcijama pola udaraljki sto sviraju, iako su vidim tu u stile makeru, al ne cuju se. pa kad hvatam akord, kao da sece, prekida na prvu udaraljke u perc, sta sam jos uocio.. hmm.. ali sto se tice sta upises u CC i omb11 povlaci odma iz EmuX3, nema seckanja, odma ide boja, sto je odlicno, kao prava ram memori i sve je tu skontao sam i ono zasto krci kad snimam skrin rekorder, ! podigao da vidim koliko procesor vuce taskbar od win 7, i jbt nemoze 50 posto intel quada da opterecuje dok stoji samo omb i sempler. odem ja da vidim sta vuce to,, kad neki mali fajl u roamingu se dizao, i odma nabije 50 posto procesora i vise, i izbrisem ga i sad radi na 10 15 posto komp, i vise al nema nista da trza vise. sto posto neki virus bio, iako ima nod, sad je u kanti izbrisan Dodato: i zao mi sto sam presemplovao mono korg pa2x, jbg nije mu radio izlaz R, samo mono, al sve cu ja to stici polako
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (29.03.2014 u 18:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Zasto te nerviraju Mega Voices ? Oni su veoma potrebni kod izrade Syleoba, U( svakom slucajum ovakvi soundi obogacuju ritam i cine ga ceoma atraktivnim a i "humanijim". Ti samo treba da znas sta je koja Velocity Svitch zona, a ostalo ce ti sigurno zadovoljstvo.
Zaista je nezgodno komplikovanje ritmove svirka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
hocu te megavoice ubaciti sta valja u ovaj emu x3, samo ima milion tamo Sf2, dok ja pregledam trebace mi mesec dana haha, svidja mi se max kad koristim njih u onim tyros 2 ritmovima, samo sto ne mogu onda nista drugo, a ne brise mi se da im menjam mesta,
ima stvarno odlicnih presemplovanih. evo pravio JV upravo
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|