|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.06.2009
Downloads: 558
Uploads: 3
Rekao HVALA: 13
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu za isti problem. Imam Pa1x i danas instalirao mp3 board. Sad, to sto ne mogu dva mp3 fajla odjednom i nekako, ali kod mene ne moze ni transpose ni promjena tempa, dok u midi fajlovima sve to radi. Da li je to normalno za mp3 u Pa1x ili postoji nacin da se to podesi u globalu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Transpoze i promena tempa u MP3 fajlu, kao opcija, je "ubacena" tek od PA800 serije pa na dalje.
Sledeći član vam se zahvalio rale za ovaj koristan post: | chik (28.03.2014) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2012
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X 76,Korg Pa700,Korg tr
Interesi: Sviranje i pjevanje
![]() |
![]()
Pozdrav,da ne otvaram novu temu,u pauzi puštam muziku sa pa1x imam mp3 board,dal postoji neka opcija kao random da ne idu pjesme po redu iz foldera nego slučajnim odabirom,to ne mogu nigdje nači,ako neko zna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Nema random, jedino mozes da napravis plej listu, ili opcija play all, koja pusta redom po nazivu.
Sledeći član vam se zahvalio rale za ovaj koristan post: | Jodik (18.02.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|