|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
TRANZIT xexex
molite mi reci jer mogu nekako da u kontaktu odradim da mi lup non stom svira kao na korgu kad mu ukljucim hold opciju znaci da stisnem dirku i dok mi ne zavrsi frazu ili wav koji je na toj dirci da se se cuje ovo sam pokusavao sa relise opcijom ali ona se utisava ako je wav dugacak verovatno ima samo ja neznam gde je zato se obracam tata mati xexe ps.ima li sta od onog programa za mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
ima nešto slična skripta zove se MIDI LATCH, e sad kad bi se samo malo prepravila da kad mjenjaš akord da nemoraš opet stisnut prethodni da se zvuk ugasi
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
gde se nalazi ta skripta vingula i kako mislis to sa akordom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Idi u Script Editor i potrazi: Preset > Factory > Performance > MIDI Latch. Moguce uz pomoc ove Scripte cak staviti pojedine note u Latch mode (beskonacni Loop), a pojedine ne. Ovo je interesantno kada se zeli napraviti Drum Kit koji ce imati i par Loop-ova ili recimo, kada se zeli kod gajdi, da lijeva strana (Pipe Drone) traje bez prekida, a desnom se moze normalno svirati.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | grabovac037 (23.03.2014) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|