Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 22.03.2014, 05:36   #1
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Iskreno receno ne prizeljkujem niti sam uzbudjen vezano za izlazak PA4. Sto se mene tice nemora izaci jos 5 godina i vjerujem da cu ga cak i preskociti, to jest necu kupiti PA4. Zadovoljan sam sa PA3 koji mi je donijeo kracu vrziju 61 tipka i drums editing u style modu. Meni je to sasvim dovoljno da mogu da ga zadrzim mirne duse jos 5 godina. Cim je izasao PA1 kupio sam ga. Isti slucaj je bio i sa PA2 i PA3. Glavni razlog prelaska sa PA1 na PA2 bila je ram memorija. Posto vise nemam dovoljno jakih razloga niti zelja necu dati svojih $4000 do $5000 klavijaturi koja ce imati samo novi broj. Dosta je bilo bacanja para treba se malo ustediti i svirati na ovome sto vec moze da radi kako treba. Po meni par OS promjena su pametnija stvar nego novi model. Smatram takodje da je i PA2 sprava koja se moze zadrzati u dogledno vrijeme dok je PA1 zbog velicine, ram memorije vec zastario ali moze posluziti.

Promijenjeno od keyboards (22.03.2014 u 05:38 sati)
keyboards je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, keyboards, za koristan post:
branoy (22.03.2014), chik (28.03.2014)
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije