|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu o mixeru.
Izlazi jos jedan zanimljiv digitalni mixer. Malo vise na youtube ko poznaje Engleski. http://youtu.be/sicZ2nH6ImQ Tu je i Web mixer pa se moze i malo igrati na njemu. http://www.smproaudio.com/umixweb/ Promijenjeno od mikimiki (20.03.2014 u 22:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ovo je u sustini mikser na software bazi i sve je to vec odavno vidjeno i uradjeno. Nista posebno novo i spektakularno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.824 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Prezentacija mi ne ulijeva mi povjerenje. Hardware je napravljen prilično ružno i nezgrapno. Soft mixer implementiran u browser? Sumnjam da to može imati kvalitetu i raditi stabilno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jos nisam imao prilike da ga testiram, a ni da pogledam detaljnije na kakvom softwareu i hardwareu pociva, pa ne bih da nagadjam. Da je nezgrapno jeste, a kakav je kvalitet i stabilnost, mozemo samo da nagadjamo, mada iskreno receno, ni meni ne ulijeva neko posebno povjerenje. Bice prilike da ga upoznamo bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|