|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
E jebiga Kreso, nisi morao zato da obrises link, zaista...
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
4pa1x .....potpuno se slazem s tobom jer niko nemoze da ti uradi do ti sam ono sto ti treba evo jager je dao set koji je odlicna osnova za nadgradnju i svako ko se malo potrudi napravice od njega za sebe set kakav niko nemoze da mu uradi... pa ajte ljudi treba se samo malo potruditi a za ono sto neznate kako samo pitajte ima UVEK neko da vam pomogne. Ja pre cetiri meseca nisam imao pojma oko pa800 ali uz dosta rada i pomoc prijatelja i kolega sam naucio mnogo. Tako da ako mogu ja moze svako. E sad najlakse je dajte set pa ga ucitate i onda vam nevalja pa onda ponovo ima li neko set i tako ko zna koliko puta.... Tek kada sami uradite za sebe set onda cete biti zadovoljni a cak i onda cete imati svaki dan ponesto da prepravljate dopšunjujete menjate itd...
Ne zelim da me neko pogresno shvati ovo sto sam napisao treba da bude konstruktivno i nadam se da cete to i tako shvatiti i poraditi na tome, a uvek ima ko ce da vam pomogne ako negde zapne... pozdrav
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa evo da i ja beknem jednu...nisam cesti gost ove stranice,samo zbog vremena,ali inace je stranica da nemoze bolja da bude...
a sto se tice kupovanja setova je "za mene" glupost jer imam dosta setova i koliko sam ja to mogo da vidim....sve je to izmjesano....na kraju je opet sve isto... nesto je uzeto sa jednog seta ubaceno u drugi i tako to ide....mozda se i nadje poneki novitet,naravno dobro doso,ali ritmovi,boje perf itd...samo su im mjesta promjenjena... znaci sve ovo sto je neko stavio (HVALA SVIMA I JA SAM SKIDO) sve to valja ali je stvar ukusa...znaci par setova skinit istjerat zenu napolje,telefon prije toga polupat i na poso....nema perfektnog seta ima samo dobri i bolji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
@ jager
Prijatelju, morao sam da obrišem. Pravila su pravila. Lijepo to ZIP-aj u par paketa i uploadaj. I nemaš brige. Samo iznimno veliki paketi (preko 100 Mb) će imat dozvolu da se stavi na Rapid ili Speedshare. A za sve ostale kolege i članove foruma. Prijatelji dragi, dobro vam je Pa1XPro reko, rađe malo sjednite i zagrijte stolicu. Čovjek je sretniji i zadovoljniji kad nešto sam postigne i uradi nego kad mu neko drugi servira. I tada nečete imati potrebe da kritizirate i pljujete tuđi SET. Za početak uzmite neki vrhunski set sa Pa80, i malo pomalo (Kako kaže Tozovac u pjesmi ![]() Ja kad radim performancu, prvo uzmem solidno urađen ritam. Tada ga u editoru rasturam, mjenjam mu boje ili samplove po trakama, sinhroniziram volumene svih traka da ritam bude čist i jasan (da ne odskaće pojedini segment nekog ritma), tada se poigram s efektima, panoramom. Kad složim ritam data krenem na kreiranje STS-ova (style touch setingsa) koji će u vezi tog ritma biti standardan za sve performance i na kraju izradu glavne boje za pojedinu performancu, a često puta ako je pjesma kompliciranija i doradu traka u stylu. Introe i endinge sam odpočetka rtadio. Sada mi uzimadu previše vremena pa ih više ne programiram. Nekad sam i StyleWorks koristio tako da sam od MIDI filea radio ritam, a tada sam skužio da kakav sam ja to magarac kad od ritma s nekog rolanda G serije konvertiram midi file za svog KORG-a koji je po mogučnostima duplo jači od njega. Od tada radim taj ritam isključivo od postavki s KORG-a. Pa neće 10 godina stara klavijatura moć imati ritam za određenu pjesmu, a na novom KORG-u ne. Mislim malo se zamislite. Ako ste već dali cca. 2.000 € za ovaj istrument, tada i radite na njemu, koristite i upotrebljavajte svaku funkciju koju ste na njemu i platili. Jer ovako da očitavate SET-ove koje su drugi pravili dobri su vam prastari i3 ili E-86. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, set |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|