|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Bilo bi veoma dobro ako bi se, bar u pocetku, pozabavio malo i teorijom muzike. Nista posebno opsirno ali bar osnovnim pojmovima da ovladas i... naravno note. Savjetovali smo ti da ukljucis u svoj rad i nekog nastavnika, bar izvjesno vrijeme jer se bojim da sam neces moci bas sve. Bilo bi dobro da se u ovom periodu koncentrises na skale i sto preciznijim sviranjem tih skala na sve moguce nacine (portato, legato, staccato), to ce najprije i na najpravilniji nacin pobuditi razvoj motorike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
![]() |
![]()
Jedan od clanova ovog foruma mi je pomogao oko skala pre 3,4 meseca , lepo mi je objasnio na koji sablon idu tako da sam to fino shvatio i dosta mi je pomoglo sto se tice akorda , tacnije cim skinem pesmu desnom rukom znam iz kog sam je tonaliteta skinuo i lakse mi posle bude za akorde jer znam od kojih tonova mogu a od kojih ne mogu da ih "gradim"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Jbt, po tvom nicku sam celo vreme mislio da si Kinez, kad ono...
![]() Salim se malo... Nemam sta da ti kazem za svirku sto vec nisu rekli pre mene, jedino bih dodao da, kad hoces da snimas demo, odluci sta ces I pripremi instrument pa tek onda snimaj, ovako je malo bzvz da nekoliko taktova lupa JV bubanj a ti nikad da krenes... Sto se tice boja koje ti je pomenuo Tranzit, da si to ukrasio trilerima kako treba, on bi ti sigurno rekao "svaka cast" a zujalice bi precutio ![]() E sad, nije mi jasno, ako si vec pocetnik, zasto pocinjes sa Juznim Vetrom? Doduse, nisi jedini, ali mislim da je JV los izbor cak I ako volis njihovu muziku... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|