|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Hahahahaha... pogledaj post iznad svog !!!! To tako ne ide momcino, niti ce ici kako ti mislis, a ponajmanje ce to ici lako ili samo od sebe. Upozorih te da je to veoma, veoma kompleksna materija, a za pocetnike "smrtonosna". Nego, ima jedan softwerski produkt koji nosi ime PA Trans Audio, a koji se bavi bas time. Tvoje je samo da ga narucis i spojis midi kablom PA800 i kompjuter, odnosno taj 22VSL, zaboravis na kompjuter i... sviras. Sviras sa Sample,Contentom od oko 100GB Sampling materijala, a sve upravljas sa tvog PA800 i levele i panoramu i efekte i itd... instrumenata sa Kontakta, a biras ih na Upper 1 i/ili 2 i/ili 3, kao sto pozivas i interne sounde sa PA800. Povrh svega, imas i "terce" na tim Kontaktovim instrumentima, koje takodje kontrolises na samom PA800, pa cak i pohranjujes po Performansama na PA800. Jos sam se pobrinuo da i rodovi instrumenata odgovoaraju nazivima instrumenata na PA800, tako da mozes uvijek da ocekujes adekvatan sound. Kakav kvalitet i kakav komfor !!!!!
Promijenjeno od tranzit (13.03.2014 u 22:56 sati) |
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Nemo' ga mucis Tranzit 'leba ti i Ti sad sa Trans Audiom i ostalim INŽINjERINGOM.....
Hahaha Dosta nam i ove muke oko ovoga. Ja bre sa integrisanom zvucnom namesti bre da "vucem" set boja iz Kontakta preko MIDI USB kabla sa Asio drajverima na Rolanda i nemaju latenciju i sve bre radi extra, ovaj Pa800 i ovaj PreSonus, ja nzm ko stvori ta sra*a i smeca. Obratite paznju kao iz jednog posta neko sto rece: "Obrati paznju da ne kupis nista na cemu pise Pa800 i PreSonus" - Definitivno. Hahaha Mala sala naravno.Bre zeza smo se zajedno, i svira mu mutavi klavir boju, a ne svira mu normalno tu boju koju je stavio, e sad jbg, preko Teamviewera sam gledao, pa ne mogu da gledam i povezivanje, ali salje signal u Kontakt preko midi kabla, ali se cuje klavir. To ga muci. Secam se i ja kod mene kada sam namestao da mi se javljao klavir, ali sad u cemu je bio problem, *ebem li ga. Meni sve extra radi u Kontaktu, sve boje se lepo "vuku" i sa laptopa i sa kompa bez problema. Koji je problem sad kod njega, *ebem li ga. Dal nesto u povezivanju, dal u Kontaktu, ali ne bi rekao da je problem u povezivanju, jer kad svira nesto, on to prenosi u Kontakt, ali kada se ucita odredjeni sempl u Kontaktu, i bez obzira da li povezano ili ne, kada se svira misem na onoj tastaturi u Kontaktu, njemu svira klavir, a ne ta boja Pomagajte coveku....Hahaha Pozdrav
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (13.03.2014 u 23:22 sati) |
|
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Ama pomazem mu na privatnom chatu, pa ne vidis, a ovo o cemu pisem u predhodnom postu je jedna sasvim druga dimenzija od toga sto ti pises o Kontaktu. Procitaj jos jednom ali pazljivije sta sam tu napisao. Tu se ne radi o par sounda sa Kontakta od desetak MB-a, nego o sistemu od 100 GB sounda sa Kontakta i to onih najviseg kvaliteta, gdje samo jedan instrument moze biti velicine reda GB-a. Dakle, ovo je nesto sasvim, sasvim drugo.
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|