|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Probao sam i to bio burazer, ali isto se desava kao sa onime prvim sto sam ti rekao. Znaci kada pojacam Lower u glavnom Mixeru, a recimo je "akutelna" neka boja tipa Gajde i ritam C42 tipa Rumba i pojacam Lower, sve radi OK, ali cim promenim boju na neku drugu, menja se i jacina Lower-a, a i ovih ostalih klizaca sto se tice Volume-a
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Je l menjas boje u okviru jedne performanse (User program) ili u svakom user programu imaš drugu boju. Ja u A banci imam 64 ritma, u B banci 64 boje. Izaberem ritam zaključam ritam i tempo, i menjam boje, svaka performansa ima snimljene Upper - e, i Lower - e, jačina kako meni odgovara i nemam takvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
User program mi sadrzi A i B banku i obe su popunjene bojama, dok kad na ekranu izaberem Style, A i B su ti fabricki, a na C su mi Disk Link-ovi od User ritmova koji se vuku sa ZIP-a
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja drugačije radim Acko. A banka mi je puna ritmovima, B banka bojama. Izaberem ritam, zaključam ritam i tempo ili ako mi treba još nešto, i onda idem, u B banku i menjam boje, 64 boja mi je na raspolaganju, za moje svirke sasvim dovoljno. Disk link ne koristim, jer sam unapred u svakoj performansi sredio ritam, sa odnosom, sa efektima, svaku boju sredio Upper 1, 2, Lower - e, za svaku performansu odredio funkciju DBeam-a, ribon trake, podesio Synchro taster i ostale sitnice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|