|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 538
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ovako kolege pokusacu biti jednostavniji. Imam aranzman koji sam vec snimio. On mi je pod rubrikom multichannel mix. Sad bih zelio da sninam vokale odnosno lead vokal I pratece vokale I naravno master edit kad se sve uradi po tom nekom mom redoslijedu. Kad stavim Mikser na inputs nema playbacka aranzmana I samim tim nemoguce odpjevati bilo sta. Kad mi je na Vsl playback je tu ali ali nesnimi vokal onako kao kad ga snimi samo sa inputa. Nije cisto. Svaki put kad zelim da poslusam sta se snimilo moram da zavrnem gain na mic kanalu pojacam ili smanjim mikser itd. Kako mogu da imam playback a da mi je mixer okrenut na inputs. Tranzit rekao si da to najpravilnije snimanje I zaista jeste cisto I bez ikakvih externih predpojacala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nesto kod tebe u postavci Studio One 2 Professional nije uredu od pocetka. Da stavimo pojedine cinjenice na svoje mjesto. Za svaku novu pjesmu (sem ako odredjenu postavku ulaza i izlaza u Studio One nisi postavio kao Default) moras da nacinis Routing ulaza i izlaza u Studio One 2 Professional. Ovo znaci da odredis ulaze i izlaze u preferencama programa. Kada je to uradjeno kako treba, VSL mikser u sustini fungira samo kao monitor mikser i nista od efekata koje cujes prilikom snimanja ne ulazi na traku vokala koju snimas. Dakle, ovo je osnovno sto moras prije sega da uradis i to u Studio One > Options > Song Setup.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2006
Downloads: 538
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
sve sam postavio kako treba . opet nista. Znaci kad pustim play I stavim Mixer na inputs nema nista (sluzi mi kao main za playback) kad ga pojacam tu je I playback. neznam stvarno kako da namjestim kad mi je Mixer na input da imam playback onog sto je vec simljeno na trakama??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Elmare, hajde napisi detaljno kako je sta spojeno tu kod tebe jer mi se cini da tu nesto u osnovi nije kako treba. Pominjao si i tu miksetu koju si prikljucivao, pa ne znam kako to stoji sada povezano. 22VSL mora da radi odmah i bez ikakvih problema. To sto ti dozivljavas je van pameti. 22VSL je audio interface koji je veoma fleksibilan, pa je cak i multiclient ASIO, tako da kod njega jednostavno ne smije biti problema, a pogotovo ne sa tim osnovnim operacijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|