|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ako bih ti posao te terce, uradjene za sve harmonske konfiguracije koje se koriste u balkanskoj muzici, mislim da neces onda ni slati vokalista tom rodjaku, ostavices ga za sebe, pa racunam da je bolje da momak to ipak dobije, a da ti ne saljem te terce.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Heheheh...Ma nema ti moj rodjak pojma o tome..A ja vec imam Voicelive 2.Malo se igram i sa ovim na Tyros 5 da ne moram uvijek nositi VL2 jer mi se dopadaju efekti na T5. Digitech sam davno uzeo za $50 ali nisam ga nikad ni koristio jer nisam mogao da mu napravim terce.Taman donji dio ekrana ne radi kako treba.Cak sam kontaktirao i Digitech ali kazu da nemaju tih dijelova vise.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ama utoliko vise se bojim da kada cujes terce sa tog Workstationa i kako su uradjene, poslaces rodjaku VL2
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Mada mi se dopada cijeli interface.Dosta sam puta pisao u TC Helicon da izdaju novi harmonizer.Ali samo harmonizer,znaci bez efekata normalno sa user scalama.
Ali i Tc Helicon je postao sve drugo osim harmony procesor mada volim Vl2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ama slim se, Voice Live 2 je "non plus ultra" i nema konkurenciju (sem kada se radi o Eventide studijskim masinama). Svi ostali harmonizeri su sala-vic za Voice Live 2. Poslacu ti cijeli paket terci za Dihitech Workstation. Prije par godina, kada je i Workstation bio aktuelan, taj paket koji sam radio za Workstation sa sve efektima i svim ostalim skalamerijama, se prodavao po prilicno visokoj cijeni, ti ces ga dobiti badava. Ostavi mi samo malo vrmena da da ga pronadjem a Link ces dobiti na PP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|