|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
AcaG600,rekao sam to što sam rekao i stojim iza toga.Ti konvertovani ritmovi sa ostalih klavijatura na Ketronima zvuče neuporedivo kvalitetnije,pa čak i od Tyrosa 3,kojeg sam imao.Iza mojih izjava stoji 30tak godina tezgaroškog iskustva,sviranja nekoliko instrumenata i 25 godina pedagoškog rada.Mislim da sam ti odgovorio i ovim završavam svaku raspravu na ovu temu.Htio sam svojim iskustvom pomoći kolegi,a ne izazvati replike i raspravu.Pozdrav i svako dobro!
Послато са HUAWEI G510-0200 уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Acag600,ti bi drug ipak trebao da poslusas koji ketron na razglasu,pa bo posle zaboravio i kako se zove,i sve sto ti ovde naprica o njemu...znaci zvuk je vrhunski,i u to nema sumnje, cak i na ovim ms50-100 koji su sad vec smesno stare i jefrine klavijature, moze se primetiti ta jedinstvenost u zvuku u odnosu na druge brendove, izuzetno dobri kvalitetni fabricki zvukovi, sound vrlo pitom,mekan, nesto nalik rolandu,samo x2....vrlo vrlo kvalitetan zvuk..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Mjesto: Čakovec, Međimurje
Godina: 43
Downloads: 178
Uploads: 15
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Roland G 70, E-A7, Triton LE
![]() |
![]()
Ketron zvuči bolje i kvalitetnije a onih 16mb memorije za tzv. semplove zaboravi, to je neiskoristivo, imao sam Genesysa s istom količinom pa znam, u današnje vrijeme to je kao da nema nikakve memorije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Opet moze i tih 16MB da se iskoristi, bar za neke sitnice koje nedostaju. Malo jeste i to veoma malo ali bolje ista nego nista. Uvijek ce se naci ponesto sto bi moglo stati u tih 16MB, recimo kojekakve zujalice koje zauzimaju vrlo malo RAM-a, U tih 16MB bi mogao da izredjas kompletni sound Juznog Vetra, ako sviras uopste te umobolne pjesme. Ponekad se mora i to svirati, a sa tih 16MB i adekvatnim editingom, eto ti DX11 u X1. Sta bi vise ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja svirao godinama na dss-1 ,
samo par harmonika , zujalica sa jedne diskete . I bilo dobro ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@Maxo
Pomogao si druže, naravno, hvala puno. Pozdrav i svako dobro. S obzirom da ja nisam nešto zahtevan po pitanju boja, računam da će mi uz fabričke klavire, gitare, ne znam kakvi su duvači, trebati par sempla harmonika, možda klarineta ili tamburica. Ne očekujem ne znam kakav kvalitet jer je ipak to nisko budzetna klavijatura, ali nadam se da u tih 16 Mb, može stati to što mi je potrebno a da bude upotrebljivo. Akcenat ovde bacam na aranzer. Za DX bojama nisam lud, i za "moju" vrstu muzike mi nisu potrebne. Dodato: Dodato: Koliko znam Korg Pa 80, takođe ima 16Mb memorije, pa ljudima završava posao, i imaju sve neophodne boje. Ne znam koliko bi koštao još jedan modul, od 16Mb, da bi se ta memorija proširila. U specifikacijama kaže, da maximalno može 32 Mb. Toliko već ima Korg Pa1x. Ovako kada upoređujem brojke, za moje potrebe to bi završilo posao. Promijenjeno od calevh (12.02.2014 u 15:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|