Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 11.02.2014, 22:45   #1
makso68
Odomaćeni član

makso68's Avatar

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
makso68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Aca G 600,pretpostavljam da nikad uživo nisi imao priliku da se sretneš sa Ketronom,pa zato tako ˝argumentovano˝ iznosiš svoje argumente.Naravno,ovim postom ne želim da se raspravljam s tobom.Svako ima pravo na svoje mišljenje.Pozdrav i svako dobro!
makso68 je offline   Reply With Quote
Star 11.02.2014, 23:03   #2
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Misljenja nema o kvalitetu. To su cinjenice Makso. Ketron je po kvalitetu sounda toliko daleko od VA7 da je neumjesno uopste i porediti te instrumente. Aca kao argumente navodi manjak materijala i kasniju tezu preprodaju instrumenta. To sve stoji ali ovdje ocjenjujemo kvalitet instrumenta a ne da li ima ili nema materijala za njega i da li ce pri ponovnoj prodaji vlasnik ostvariti zeljenu cijenu ili ne. To nisu argumenti koji su u ovom konkretnom slucaju uopste bitni. Ketron X1 moze mirne duse da se poredi sa top aranzerima i Yamahe i Korga i Rolanda a kamo li sa jednim VA-7. To sto on nije "zaziveo" kod nas, to ima sasvim druge uzroke, na kraju, ko smo mi da bi bili relevantni iskazni uzorak da li neki instrument valja ili ne ? Svi argumenti i to oni bitni, kao sto su kvalitet sounda, editing, sampling i ergonomicnost instrumenta su ubjedljivo na strani Ketrona X1 i tu nema misljenja jer to su cinjenice o kojima se ne moze imati misljenje, one su konstante koje stoje pa mislili mi o tome i ovako i onako, one i dalje stoje kakve su i bile. U sustini, najpametnije bi bilo da kolega sam testira taj X1 i direktno ga uporedi sa svojim VA-7, sve ce mu biti jasno i bez ovog naseg pisanja i "misljenja".
tranzit je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije