Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 11.11.2005, 13:31   #1
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E ovdje stvarno hebe lud zbunjenog
Jesam li gore napiso da KORG neće raditi novi OS za Pa seriju. :evil:
Što je izašlo do sada, izašlo je i amen.
Skupljajte pare za PA1X, koji će pojeftiniti za cca. 25-30 %, a u maju iduće godine dolazi prvo u USA nova "avet" od KORG-a (kažu mnogo jaća od Tyrosa 2) i još neka mala zujalica za početnike (prdilica), nešto kao KORG X5D s ritam mašinom. Ova nova zvijer bi do kraja 2006. trebala se pojaviti i u Europi, pa ko voli nek izvoli. Mislim da cijena ispod 2,5 - 3 kile nema šanse da bude :evil:
Zaboravite na quazi programere. Klavijatura nije auto pa da ga Tuner može nabrijati. Mislim moguće je, ali to košta, i finalni produkt više nije onakav kakav ga je tvorac izmislio i projektirao.
Vidio sam zvojedobno MIX između Tritona Clasic-a i Rolanda G-1000 (sve u jednom), no koliko sam čuo čovjek je za te pare mogao kupiti 2 turbo dobra syntha, a koliko je vremena potrošio. Hardvar Pa 80 za sada ne podržava mogučnost proširenja memorije na npr. 64 Mb, 128 ili 512 Mb, jer da se i napravi bolji softvar, radni procesor ne može progutati odjednom toliku količinu podataka odjednom (sample boja, ritam ... ).
Takove inovacije treba raditi serijski.
Nedavno sam tražio riješenje kako bi s USB 2.0 memory stick-a drito očitavao samplove, stylove i programe u Pa 80, tj. sl. da ga koristim kao dodatni HD. Razgovarao sam sa profesorima s elektrotehničkih fakulteta, prostudirali smo strukturu klavijature u dedalje. Na kraju da idemo u realizaciju projekta bi konačni trošak bio da si mogu komotno priuštiti ganz novog Pa1X Pro i otić na 2-3 kile janjetine i kazetu piva. Pa si sad mislite :roll:

Nisam ciničan, samo sam realan. A entuzijastima svaka čast. Skidam im kapu do poda i poručujem samo jedno : SRETNO !
kreso je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
akciju, idemo, korg, novi, pa80, portamento

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 05:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije