|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ne mislim Sale negativno, ali to je cinjenica, sta god da ode da radi u Kanadi bice mu bolje nego ovde. Ja da imam mogucnost ne bih oklevao... Iako imam radnog iskustva i znanja, ne mogu da nadjem placeniji posao ili barem takav posao na kome je redovna plata od 300e i poslodavac postuje zakon (o radu).
U Srbiji je drustvo pocelo da se zasniva na principu: Ko koga zajebe... U vecini slucajeva, dobar posao mozes naci jedino ako se uvlacis u dupe partijskim kadrovima. Drzava ne daje subvencije za samozaposljavanje (za otvaranje sopstvene firme/zanatske radnje), biro za zaposljavanje kao da ne postoji, inspekcija rada ne dolazi ukoliko se prijavi da se krse prava (ne uplaciju doprinosi za zdravstveno/penzijsko osiguranje, ili radnik uopste nije prijavljen, ili se ne obracunava zarada po zakonu o radu/ugovoru). Ne mozes ni da pokrenes sopstveni posao sa par hiljada $ jer ce drzava svakog meseca da te ubija sa porezima, i nece ti dati nikakvu olaksicu kao nekome ko je novi preduzetnik. U gov**** smo, a oni (i oni koji im se uvlace u dupe, i oni koji ih podrzavaju glasajuci za njih) nas guraju nogom jos dublje... Sad idu izbori i debilna nacija ce opet glasati za nastavak propadanja, umesto da glasaju za nekog novog ko ima ideju. Nema svetla na kraju tunela... Otisao sam u offtopic, ali sustina je sledeca: Nije sve med i mleko u Kanadi, ali imas sansu da radis i da zivis bolje nego ovde. Izvinjavam se na "hajde da se zalimo" postu, ako sam prekrsio pravila foruma obrisite ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
![]() |
![]()
jedino sto ti ne be verovao I sto bi me iznenadilo je da mi kazes da ti je brat Voren Bafet licno... ostalo je sve prihvatljivo. Koliko god da mislis da tvoj brat zaradjuje para, neko uvek zaradjuje vise od njega
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
izvinjavam se ako sam off topic. |
|
![]() |
![]() |