|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Izvini, ako nije tajna, kojim se poslom bavi tvoj brat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
![]() |
![]()
Upravo to kako je predhonik rekao, sam Toronto (a I okolina) ima veliki broj KUD-ova tako da je relativno lako baviti se muzikom, ali ne znam da li je lako ziveti od toga.
U USA je gotovo nemoguce ziveto od nase muzike, tako da je za veliki broj nasih to samo hobi... znam jednog muzicara koji zivi (bar tako kazu) od nase muzike zivi, a to je harmonikas Mica Radovanovic iz Cikaga Ovo za $1300 me dobro nasmejalo, tipicna zabluda koja se servira nasima u Srbiji... ili te brat zeza, ili ti nije rekao celu pricu (ili ti nama nisi rekao)... mozda covek cuva decu preko foster care, pa dobija pare za izdrzavanje, ili dobija neku odpremninu ili je radio pa je dobio otkaz I sad prima % zagarantovanog dohotka od drzave odredjeno vreme (ovo je mozda najverovatnije)... da nek dobije te pare a da ne radi (pogotovu nasi koji dodju iz Srbije), legalno nije moguce, ilegalno mozda, ali ako te uhvate, sleduje corka :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|