Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 03.02.2014, 16:27   #1
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Sale_band

Citat:
Takođe postoje i oni koji iz nekih razloga nisu naučili gramatiku ali, isto tako bi trebala postojati ravnopravnost jer nije niko došao na lingvističku sekciju. Možda je u redu skrenuti pažnju na greške ali na način da se niko ne uvredi ili ponizi.
Druze nisi ni ti bas konzistentan u ono sto pises. Sa ovome si me potsetio na temu od pre godinu dve o gramatici na foruma. Mozes je i sam naci. Tada ti smetalo to sto neki ne znaju gramatiku srpskog jezika a sad govoris suprotno.
Da me ne razumes pogresno ja ne stajem na niciju stranu. Nisam bas ni imao namere da se ukljucim u temu. Smatram da dzaba neke stvare raspravljate.
Sa obzirom da sam i ja ucestvovao ranije neki period u uredjivanje foruma znam na kakve sve probleme moze se naici.... Vaxter je veoma realno opsiao situaciju. I tu administracija nema sta da pomogne a da svi budu zadovoljni.
Bolje i da ne pricam vise, jer ovakve teme vode ka svadju a ja to ne zelim. Vec sam imao nedavno iskustvno koje necu da se ponovi, jer to lose doprinosi foruma.

Pozdrav
Ace je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije