|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
Secam se ovoga... Vidi, moj cilj nije bio da tebe uvredim i izvini ako si se tako osetio, jednostavno sam se tada setio ovog videa posto se vodila rasprava oko tzv. "banane" ... Ja sam takav covek, volim da se nasalim a ne smeta mi ako se neko nasali i na moj racun, a kod tebe to nije tako, odavno mi je jasno.
Cinjenica je da smo ti i ja imali kojekakve nesuglasice ali, sto se mene tice, nikada te (ili bilo koga drugog) ne bih javno stavio na "crnu listu" cak i kada bih zaista imao nesto protiv tebe jer smatram da je to pre svega nekulturno, a ti si ipak bio u stanju to da uradis i to sa vrlo neargumentovanim razlogom. Meni to apsolutno nista ne znaci niti me vredja, samo mi mnogo vise ovori o tebi i tvom karakteru, i to je to... Ja mislim da si ti prilicno egocentricna licnost i da tesko podnosis cinjenicu da ne moze sve da bude onako kako bi ti zeleo i da nisi uvek u pravu, takodje, clanovi koji se drznu da ti se suprostave, ili ti ne "idu niz dlaku" po tvom rezonovanju, zasluzuju restrikciju, jer, tebi smeta... |
|
|
|
|
#2 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
Sale,siris temu bespotrebno.Ovo sto sam postavio tvoje pisanje i link je samo odgovor na tvoje pitanje koje si mi postavio i nista vise.Ako zelis poslacu ti jos slicnih primera ali na PP da ne spamujem ovu temu.Nije ovo moj i tvoj forum pa da treba da se raspravljamo i dajemo dijagnoze ko je kakav covek.Samo treba da se drzimo pravilnika i nista vise,kako mi a tako i svi ostali i onda bi bilo mnogo lepse na forumu.
|
|
#3 | |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
Citat:
I da si "doktor" a nisi ovakve izjave se ne daju u javnost.I da ja jesam takav kakvog me ti opisujes to bi ostala poverljiva informacija izmedju pacijenta i doktora. Mnogo teske dijagnoze postavljas a da nisi strucan da to radis. @neconix nadam se da sam dovoljno i argumetovano odgovorio na tvoje pitanje.
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|