|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
starije teme se mogu otvarati..ali da nisu starije od 2-3 god...a ne sad otavarti neku iz 2005 ili 2006 (mislim tog tipa)
druga stvar, forum bi očistio od onih koji nisu sposobni napisat ni jednu normalnu rečenicu
![]() |
#2 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() Citat:
Ne mozes ni da predpostavis koliko je tesko voditi ovakav jedan forum. Koliko nerava treba potrositi, u sustini bezrazlozno, radi toga sto se nekom jablanu danas nadigao da pljuje sve oko sebe i to istrese u dvadesetak soba foruma... ili nekom retardiranom somu nije nocas zena ili djevojka dopustila da joj se priblizi, pa ce on svu svoju frustraciju, u kasnim satima, da projektuje na forum, a ti kao moderator, to vidis tek ujutro kada je vec par hiljada ljudi procitalo doticna bulaznjenja. Sta drugo ostaje jednom moderatoru ili administratoru nego kao metlom da pocisti i postove i onog ko ih je pisao i to bez ikakvog obrazlozenja, na sta ima potpuno i neograniceno pravo. Ovo ti govorim iz veoma dugog iskustva, a ne iz rekla-kazala literature. Mislim da ti je, poslije ovoga, odmah jasnije i pisanje kolege sale band jer je on veoma dobro shvatio da je tranzit shvatio !!!!!Kako vidis, ne moze biti nikakve "konstruktivne" rasprave kada su u pitanju takve teme, koje se bave pojedinim clanovima foruma ili pojedinim dogadjajima na forumu. Forum ne smije biti sam sebi svha i cilj, a ovakvim radom bi to vrlo brzo postao. Promijenjeno od tranzit (02.02.2014 u 00:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|