|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zdravo kolega,pa da ti ja pomognem oko prebacivanja boja sa kompa.
Prvo što uradiš staviš na klavijaturi pod INTERNAL-single Drugo isklopiš memory protect na -OF Treče na desnoj strani synta stisneš midi i staviš sve kanale na broj 1 a Midi i Local staviš na-ON Četvrto povežeš synt sa kompom i preko programa send sx šalješ boje na synt Peto samo jih programiraš na syntu sa STORE i broj mjesta. ![]() P.S.:Ako neradi onda nemaš zvučnu karticu na kompjutoru -jer nemože preko one što je integrirana na računalniškoj plati -MORA BITI POSEBNO INŠTALIRANA NA RAČUNALNIKU. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 18
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
zdravo kolege,dali neko ima jos yamahu v50? imam problem
vec mesec dana nemogu da je namestim neka mi se neko javi ako ima v50 i neke boje...hvala caoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Kakav problem imas ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 18
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hocu da prebacim boje, sve radim kako treba( ugasim memory protect,prikljucim klavijaturu za komp,izaberem boju na send sx ili sysex programu,kliknem send),ali nece nikako da prima
nekad pise midi buffer full a nekad nista ne pise,pa se mislim da je problem u MIDI,da nije dobro podesen da bi primio boje,ako neko ima v50 mogao bi da mi kaze kako ti parametri treba da stoje,pozzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@daca.v
Citat:
Kada se nova tema otvori,svaki post ima svoj broj i oni idu odozgo prema dole.Znaci od broja 1 pa do broja...recimo 40. A broj se vidi na onoj plavoj traci prozora na vrhu,u kojem je post napisan,i to na desnoj strani. Dakle post broj 7 je sedmi po redu post na ovoj temi.Odozgo prema dole.... Kao sto se vidi post broj 7 je napisao nick @yamaha v-50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
v50, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|