|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nije pocelo,... trebalo bi da se zavrsi vec
![]() Ima tu dosta njih sa razlicitim imenima, a ima par veoma `bitnih` binznismena , isto sa razlicitim imenima, i na ovom i onom i drugim forumim ![]() Nemoj da vas zbunjuje broj mojih postova - niti email, pa ni datum registracije, ja sam samo jedan od - Mystery Shopper-a , kao sto to ovde kazu. Zaboravite i na Lass, "=" i na Trans, pa i na Bold,... Godinama na trzistu , a niDje ih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Neznam za LASS i za Trans ali je Bold veoma realan proizvod. To sto ga ne forsiramo po balkanu to je sasvim druga prica. Koga je zanimalo on je dosao i cuo i video.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ja bih onako laicki da kazem nesto za ovih 40000 komada za godinu... To mu dodje da je dnevno prodato oko 110 komada, e sad, ako je toliko prodato onda je toliko moralo i da se proizvede... Sada mi recite, kolika je verovatnoca da se uspesno testira 110 komada svaki dan?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.824 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Vratimo se na temu koja ima naslov Qsc novi digitalni mixer i pustimo na stranu ova osobna prepucvanja koja nemaju veze s istom.
![]() Moram priznati da me je veoma zainteresirala ova sprava. Vidio sam i najave da će je prezentirati u NAMM-u ali sam predpostavljao da će cijena biti mnogo viša. To bi dovelo u pitanje isplativost kupovine, pogotovo za "manje glazbene formacije" poput dueta ili OMB. Međutim, ugodno me iznenaila cijena od 900$ za 8 kanalnu verziju. Treba još jedino pričekati prodaju ovog veoma interesantnog uređaja ali sudeći po viđenom ja ne bih dovodio u pitanje kvalitetu i isplativost kupovine. Specifikacije uređaja, gabariti, a posebno mogućnost snimanja na vanjski HD pokazuje da lagano ulazimo u novo doba digitalnih mixera koje će kao što je i Tranzit već rekao, uskoro zamijeniti stare konvencionalne "kutije s hrpetinom gumbića". Predložio bih ovaj video koji prikazuje malo bolji pregled mogućnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Sve izgleda jako jednostavno,cena je vise nego prihvatljiva.Samo da stigne u radnju i odoh po njega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Evo jos jedan video.
http://youtu.be/jiEMTrXpj2c |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne zaleci se, nego prvo pazljivo testiraj, za taj novac nista posebno kvalitetno neces dobiti. Ta sminka je najmanje vazna, a nadam se da nisi "sminker" u muzici. Dobro pogledaj i dobro poslusaj. Mene uopste nije ubijedio, sta vise, mislim da je to jedan od losijih proizvodnih poteza inace veoma dobrog QSC-a, naravno u sasvim drugom domenu pojacala snage za studijske monitore gdje je QSC u samom vrhu. Mikseri nisu domaci teren QSC-a i to se i na ovom digitalnom mikseru odmah cuje i vidi. Budi oprezan jer mozes dobiti daleko visi kvalitet, cak i za manje novca.
Promijenjeno od tranzit (13.02.2014 u 05:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Sta nam preporucujete??
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|