|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Problem je u tome sto si ga prekinuo. Kad kompresujes semplove pusti ga da sljaka koliko god mu vremena treba (meni je radio 2 i po sata). Mozda je radio toliko dugo jer je bio full pun i nije imao mesta vise nimalo. Ko zna, mozda je nesto zabagovalo, probaj opet svakako. Kad jednom kompresujes semplove, pa ubacis nove i ponovo kompresujes on ne kompresuje ponovo stare vec samo nove koje si ubacio sto je mnogo dobro. Posveti mu paznje druze, sumnjao sam mnogo da sam pogresio kad sam uzeo pa3x, sad vidim da nismo bili u pravu ni ti ni ja kad smo kukali.
![]() Послато са LT18i уз помоћ Тапатока |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]()
Svaka klavijatura bi trebala da kompresuje sve postojece semplove u roku od maksimalni 4 sata. Bilo koje drugo vrijeme se vjerovatno moze povezati sa postojanjem krasiranih ili nepovezanih semplova sto klavijaturu zbunjuje i daje joj dodatno (nenormalno) vrijeme da radi bez potrebe. Na obje moje klavijature imam prosirenu memoriju od 256 mb. Obje klavijature pune semplova uzmu oko 4 sata da ih kompresuju. U slucaju da vec imamo kopresovanih semplova onda taj proces ide i brze u zavisnosti koliko semplova treba da se kompresuje. Svaka prica o kompresiji koja traje duze od 4 sata je besmislena i smjesna. Kao sto sam rekao maksimum 4 sata za normalne nekopresovane zdrave semplove. Znasi prije postupka kompresovanja treba pristupiti akciji cisnjenja nekoristenih multisemplova (narocito krasiranih semplova koji su sive boje) a zatim ciscenja svih unused semplova koji nisu povezani nisa kojim pcg fajlom niti multisemplom. Ovo je tacan odgovor o vremenu trajanja kompresije. 4 sata maksimum.
Promijenjeno od keyboards (07.02.2014 u 15:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
dobro,a sta konkretno znace ovi semplovi sive boje?>
|
![]() |
![]() |