|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Gitare Bas, ritam, solo... Gitare su gitare... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Da, reko sam na pocetku da nisam siguran kako se zove...hvala Casper, nego reci mi dali se onda akordi sviraju istim hvatovima, primjer c, d, e, pa se samo "stopa" tim jednim prstom po svim zicama, ili kako??I jel mogu negdje nac neku literaturu o tome mozda??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Način hvata za takav stil sviranja nije bitan jer štopat možeš i desnom rukom (pogledaj video do kraja).
Ne znam gdje ima literature ali dovoljno je googlat pojmove koje sam upisao i naći ćeš materijala na youtubu koliko želiš. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | makl (29.01.2014) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Da, ali bitno je kako gitarist svira, jer ako ne stopa, to ne zvuci kako treba, pogotovo u bandu, zato govorim o tome...i zato trazim to...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|