|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Hvala @Thommas19 sto si se ukljucio u ovu temu
Imam SMAART i jasno mi je sta se sa njime radi i mjeri ali meni je trebala freq slika prazne sobe i pratiti sta se desava usljed kakvog-takvog akustickog tretmana. Ovo sto sam radio mi je za sada dovoljan pokazatelj pa trebam ponoviti mjerenje u ARTA-i i onda cu krenuti za ubacivanjem "stvari" u sobu Pozdrav ps.s zaboravio sam dodati da sam ovo mjerenje radio sa Behringer ECM8000 preko Presonus 16.0.2. i Adam F7. Mjerena je soba dimenzija 410 x 330 x 260 cm. Mikrofon je pozivioniran po sredisnjoj osi u poziciji slusanja i naravno vodio sam racuna o SPL , ulaznom i izlaznom signalu ...
Promijenjeno od DinO74 (25.01.2014 u 11:25 sati) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
@DinO74
Druze, posto si malo nezadovoljan od interes za ovako malo ozbiljnije teme na foruma ja resih da se ukljucim onako skromno. Nemogu ti mnogo pomoci jer moje znanje u Elektroakusici je malo i jos taze al sam se nedavno zanimavao malo sa softverom CARA Room acoustics pa mozda ti mogu pomoci sa njim ako smatras da ces imati neku korist ? U softvera mozes uraditi simulaciju od tvoje sobe i pratiti uticaj na promene koje radis. Pogledati srednji koeficient absorbcije graficki, reverberation itd. Da ne duzim mnogo, mozda si probao program-a, ako jesi onda nista od ovoga. U suprotno cimni me sa PP, bice mi drago da ti pomognem ![]() Pozdrav |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | DinO74 (03.02.2014) |
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
Extra tema! Upisujem se i ja
pokusao sam da merim sa Room EQ ,ali nesto mi nije islo srecno... Jel ima neke veze sto je softver za Mac ,nije za Win??? Bilo bi dobro kad bi neko napisao neki tutorial na ovu temu,konkretno sta-kako ,gde-koliko?
|
| Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | DinO74 (03.02.2014) |
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|