|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pojačala Ono što vam je potrebno da dobijete snagu |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.05.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Interesi: Gitare,razglasi,sport
![]() |
![]()
Po meni je to do kablova, odnosno da li su kablovi balansirani ili nebalansirani? Probaj povezati sa balansiranim kablovima pa javi kako je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma ne verujem da ovo ima veze zbog nebalansiranih kablova,jednom se meni slicno desilo kada sam namontirao opremu 2 zvucnike se zula super a dva slabije,povezivao sam preko slejva,sva cetri,ja probam iz kutije u kutiju rade svi,a na pojacalo samo dva,problem je bio u pojacalu,u transprtu su ispale neke zice iz onih lezajeva gde su stajale,pa smo samo njih prikacili,i proradilo.probaj otvori PM2600,pogledaj dali sve stoji kako treba.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
![]() |
![]()
Kablovi su sigurno ok. Konektori su XLR neutrik. PM 2600 smo rentirali. Ono, samo za sebe, radi kako treba da radi. Ali, kad se nađe u nizu, nešto nije kako mora da bude. Moguće da nešto sa njegovim OUTPUT-ima nije kako treba... Znam da je na taj način moguće povezati sva pojačala na svetu.
Da ne bih opet bio u sličnom problemu, postavio sam i ovo drugo pitanje - kako da povežem pojačala preko AUX-a i BUS OUT-a na mojoj 03D? Kako ide rutovanje kanala prema tim "izlazima"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.05.2013
Downloads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Interesi: Gitare,razglasi,sport
![]() |
![]()
Iz Aux kanala 1 i 2 kablovima u pojačalo, kutije spojiš na pojačalo, digneš master Aux 1 i 2 na 0 db, a onda kontroliraš ostatak preko aux 1 i 2 na kanalima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
![]() |
![]()
Samo to?
Da li sam ispravno shvatio: time što sam AUX 1 i 2 stavio na 0, dovlačim realnu snagu pojačala u miks. tj. onoliko koliko je puštena snaga na samom pojačalu. U to pojačalo (zvučnik) selektujem proizvoljno šta ide, a šta ne sa miksera, tako što jednostavo podižem svaki šiber ponaosob za koji smatram da treba da ide? Pre toga selektujem AUX koji mi je određen za tu svrhu. Kao monitoring? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|