|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
Pokaži Rezultat Ankete: Da li razvrstavati akorde po izvođačima pesama? | |||
DA |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 100,00% |
NE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Glasač: 23. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je mozda bolje da ostane ovako,kad neko postavi akorde najnoviji postovi budu na pocetku,i odmah vidim sta je novo postavljeno,a ako ubacite u foldere,morao bih da ulazim u svaki folder da proveravam sta je novo,ne samo ja,nego i moderatori,osim ako folderi sa novim akordima ne budu bili na pocetku stranice. Search mi je dovoljan. Ja sam inace mislio da je gitar vec moderator.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma bice na pocetku cim neko ubaci nove akorde,samo sto ce onda da iskoci Tema iz Akorda i partitura npr.pod imenom Saban Saulic akordi.Isto kao sto i Zeljko Demo snimci i sl.
![]() Dodato: Nije Gitar jos moderator ali ce biti ako bog da ![]() Promijenjeno od zeljko (07.01.2014 u 00:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Gitar, drago mi je da se prihvataš ove pomalo ne baš zahvalne uloge.
Potrudiću se da do kraja nedelje dodelim privilegije vama trojici novih moderatora. Bićete o svemu obavešteni putem privatnih poruka. Što se ove ideje tiče, izneto je i par dobrih kontraargumenata, tako da dodajem glasanje. Rezultat glasanje gledamo za nekih mesec dana. Mislim da je tako najbolje?
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa nema kontra argumenata... Jedino je kolega gore naveo da ce morati nove pesme da trazi (sto i nije neki problem), ali za tim nema potrebe jer kad se automatski postavi nova tema ona je vidljiva prilikom ulaska na forum. I bilo bi extra da i ta Akordi i Partiture sekcija bude vidljiva i neregistrovanim clanovima da se muzicari malo edukuju jer u poslednje vreme sta sam cuo i kakve "ukrase" harmonija nije mi dobro. Valjda ce pomoci ljudima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600