|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Bubnjar u mom tadashnjem "bendu" je nosio jednu takvu uz sebe, i lupao poneshto na njoj.
Voleo te dugmice vishe neg' 'leba da jede! ![]() Kad sam uzeo svoju prvu ozbiljniju kladzu, PSR730, pogledao je prezrivo i rekao:"Jebem ti mashinu kad nema dugmice za bubnjeve!" ![]() I dalje je on nosio svoju staru... ![]() Uskoro je shvatio da sa aranzerom mogu da ga zamenim, pa se uozbiljio i pocheo cheshce da koristi palice... ![]()
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Harmonika MELODIjA - Dok sam isao u muzickoj skoli
Casio...............(Neko bez veze) Korg i3.............(1998) Korg i30...........(2003) Kurzweil k2000..(2004) Korg pa800.......(2006) Imao sam i mnoge druge klavijature koje su bile prolazne na dan dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
No sto ste stali ajde jos neko nek pise na cemu je svirao!
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
moja prva klavatura je bila Bontempi sa ventilatorom
2.Kawai Fs310 3.Yamaha Dx9 4.Kawai Fs610 Kawai K1 II i Spectra Roland Va5 Gem S2 Korg Pa1x i module od Kawai,Rolanda i Yamahe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
EVo da se i ja pridruzim sa svojim spravicama:
Poceo sam kao i kolega sa Bontempi sa ventilatorom i jos i danas je imam,onda sam imao Bontempi dosta jaci model sa 5 oktava i ritmovima,pa E16,i onda redom i4s,u20,K2000v3,x3,n364,g600,ms50,i3,ix300,E86,E96 ,Le-dva puta,Extreme-2puta,K2661,Fantom X6,Tr.dva tjedna i sada ponovo Extreme61,i jos planiram neki aranžer opet..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.05.2006
Godina: 46
Downloads: 112
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA1Xpro, Motif XF7
![]() |
![]()
Ja sam počeo s harmonikom, Melodija 80b, zatim
orgulje Tiger (dvomanuelne) Roland D-50 Korg X-3 Roland G-800 harmonika Hohner Verdi 2 onda sam mijenjao u kombinaciji s Roland G-1000: Korg N-364, Korg N-264, K2000 V3, K2000 SVX, K2000 VP i Yamaha DX 21. Korg Triton Studio Roland G 70 par tjedana i sad imam K2000 VP i Korg Pa1X pro Elite i harmoniku Weltmeister Cantus IV nadam se da ću za koji dan kupiti Paolo Soprani - Super Paolo II, 1978g, ko nova, svirana samo u kući ( jel puno 2200€) Dvoumim se dal da mijenjam Korga za Pa2X pro ili da pričekam Ketron Audya.... Vaše mišljenje? Promijenjeno od mario-27 (26.02.2008 u 22:54 sati) Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Početak ona kao od kolege Kukija sa "zutim bubnjevima", pa Casio, Casio ctk..., Korg i5s, Korg i3, korg pa80...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bas, zanima |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|