|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne zahtevam ja ni od koga da mora da deli moje misljenje.
Nazalost ima nas poprilicno koji se slazemo oko toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Prije 10ak godina kupim ti ja yamahu emx5000 i nazovem svog pjevaca da se pohvalim da sam kupio dobar mikser a on kad cu da je neka yamaha odmah poceo da mi kukunjace ponesi tu yamahu al ponesi nam i dinakorda ako kao nebi valjao sound na yamahi da se prebacimo na dinacord. A ja onda iznerviran lagano iskruzim iz nekog prospekta logo DINACORD i zalijepim preko yamaha,odemo na svirku ja izvucem emx5000 a on gleda i kaze PA TI KUPIO DINACORD A MENE ZAJEBAVAS DA JE YAMAHA. ja kontam provalice u toku svirke da nije dinacord al frajer nikad to nije sazno a odradili smo desetak svadbi. Kasnije sam iz svojih razloga prodao tu yamahu. Meni licno se ne dopada sound PM1/2 dok svidja mi se kod nekih starijih DIN serija. Sada radim na nekog malog FBT PICKUP 14A+ snagas itd... daleko mi je cistiji kristalniji prirodniji sound nego kod PM1/2. Jedan mi kolega isto ima neki noviji aktivni mikser MONTARBO ljudi vjerujte to tako cisto i snazno radi i ima super efekte garantujem ni u cemu ne zaostaje za nekim dinacordima ako mozda nije i u nekim prednostima. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, svirac007, za koristan post: | Pearl (11.12.2013), veselinovicvs (02.01.2014) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
DYNACORD = TheBest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
na svu srecu ja nisam u tom drustvu.
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | Ivan KV (19.12.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|