|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vjerujes li @tranzit da sam prije nekih mjesec-dva, prodao racunar i kupac mi se javlja da je PC "mrtav" kada ga je donjeo kuci i spojio dodatne externe komponente... Kazem da mi ga vrati jer je pod garancijom. Stavim ga na sto, upalim sve ok. Covjek ga opet odnese i ponovo isti dan zove sa istim problemom .... Na kraju odem kod njega kuci i gle cuda.... ukljucio je tastaturu i miš u plavi USB 3.0 port. Prebacim to dvoje na obicne , crne 2.0 portove i sve ok ... Ovo sto si rekao @sale_band za USB 2.0 port si savrseno u pravu ali pod uslovom da nema konflikta i da obrati paznju da je samo Presonus na tom portu. To mora da radi bez ikakvog cackanja po bios-u !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Tacno, radi toga sam i napisao to sve u detalje jer ljudi zive u zabludi, posto se niko od onih koji treba da daju informacije (Microsoft) nije nasao pozvanim da to i uradi. USB 3.0 zaobidji u najsirem luku sem ako nije u pitanju USB Stick ili USB Hard Disk. Kod Trans Audio masina najnovije generacije, cak se i operativni sistem nalazi na 64GB USB 3.0 Sticku i odatle se podize. Ni za sta dugo taj USB 3.0 nije sposoban ali za ovo utoliko vise. Sa tim sistemskim USB Stickom postizem ogromne brzine ravne SATA II SSD diskovima, tako da se Audio Windows poodize sa njega za ravnih 5 sekundi. To je tzv Win to Go ali ovoga puta Audio Win to Go, mada Microsoft trubi da je jedino kod Enterprise verzija Windowsa moguce odraditi Win to Go, odradih ga na najnormalnijem Win 8 Pro. Bilo kako bilo, makni 1818VSL sa USB 3.0 i pripazi da se nista drigo ne nalazi na istom USB 2.0 Portu na kojem je 1818VSL i ja ti garantujem potpuno nesmetani rad.
Promijenjeno od tranzit (01.12.2013 u 22:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja neki dan kupio neku eksternu Harddisk u ukljucio u usb 3 i isto nije prepoznao komp Harddisk a kad sam ukljucio u Usb 2 radi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Imaju problema jos proizvodjaci sa USB 3.0 iako je sam on kompatibilan nanize ama nisu proizvodjaci kompatibilni. Pogotovu ako nije Intelov USB 3.0 Controller vec ASmedia ili ne dao Bog Nec-ov.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|