Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 30.11.2013, 20:09   #20
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Tranzit, ja ti najiskrenije zelim puno srece (jer ista i meni treba) kad je ovo tziste ovde u pitanju.
Verujte ja sam digo ruke jer se realno ne isplati. Izgubim 3 nedejla i raznim diskusijama sa kupcem iz Afrike. Zamisli jedna Nigerija. I covek posle 3 nedelja naruci ceo sistem. Nit ga video nit ga cuo. Ali je razumeo to stosam mu rekao i dobio predstavu kako ce to da radi. Dakle pricamo o sumi od nekih skoro 100 000 eura. Opet ponavljam Nigerija. Tako da nemojte mi porediti materijalno stanje jer je definitivno u nasu korist ovde.
A ovde me tezgars ugnjavi 3 meseca, dolazio 4 puta da cuje kutije i na kraju je odusta od kupovine jer ipak to nije taj dinakord zvuk. E nije, nece nikad ni biti.
Tako da ti lepo napravi ko sto ti rekoh balkan edition koji ce imati displej sa samo dva efekta 5/55 i da obavezno pise negde Dynakord. Inace slabe su ti sanse jer to jednostavno nemozes objasniti.
Upravo sam zavrsio demonstraciju sistema ovde coveku koji radi svadbe. Sistem 4 way ravan pod libelu (sve u +/- 2.5db). Lepo kaze on fino to radi. I onda spazi jednu prototip kutiju i pita jel moze da cuje tu kutiju.
Ja uzmem i pustim mu kutiju. Cujem nesto mi nije u redu sa zvukom. A on odma e too meni treba. Ja ga pogledam i odcutim. A kutija se dere za sve pare. On kaze ja da ti ostavim kaparu sa 4 ovakve kutije kad mogu da budu gotove. ja reko cekaj nije mi tu nesto u redu, Izvadim merni mikrofon i sta da vidim Grba na 3khz ko planina. Skinem plocicu sa konektorima i vidim da se na skretnici odkacio atenuator za hf.
Vratim to na mesto, kutija ravna. On meni, a sto pokvari kutiju brate. Tad sam odustao od dalje diskusije.
E tako izgleda to ovde. Ako se ne dere i nema bar +4db na 12Khz ko Dunakord onda nista nevalja.

I opet, sa srecom neka ti je. Samo spremi sa na debelo gubljenje zivaca.

Promijenjeno od MarjanMilosevic (30.11.2013 u 20:15 sati)
MarjanMilosevic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:42

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije