|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Za Sony kameru imaš drivre na oficijelnom sajtu. Napravi registraciju kao korisnik i skini ih.
Sony Vegas |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
probaj batko,ako nebude islo,ponesi to sve kad budes dolazio pa cu ti pokazat na mom programu kako ide.
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Možda je driver dobar, ali smeće koje uz njega dolazi sigurno nije dobro.
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
sve je to za mene bio proces i nije mi bilo volje nesto pocinjati pa trositi vreme na uvoz videa sa kamere , pa audia iz kompa, pa spajaj sinkronizuj, ode vreme, pa cekaj da konvertira u neki format..
resio jednim klikom, uzeo webcam Logitech C920 full hd 1080p kamera, izaberem u njenom programu audio izvor, i to stoji zauvek, samo kliknem, snimas video i kad zavrsis u Mp4 je formatu, mozes na youtube odma. samo jedan klik, i eto ciste i slike, i zvuka. pa sugestija.
|
|
|
#6 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Ja to ovako radim kada snimam i video i audio zajedno:
- potrebna kvalitetnija kamera da bi snimak bio kvalitetniji (moja je Logitech C310 720p HD) - instalira se program na racunaru "Debut Video Capture Software" - iz mixete ili odakle vec se kabli ubaci pozadi u komp u plavi ulaz "Line IN" - u samom programu pod delom "Device" izaberete Vasu kameru koja ce biti prepoznana od strane ovog programa (imate jos dodatne opcije kao sto su Network i Screen za snimanje - slicno kao Camtasia) - udjete u deo "Options" i pod Microphone izabere "Line IN" u koga ste prethodno uboli kabli iz mixete za snimanje - takodje pod delom "Video" u ovom meniju "Options" izaberete kvalitet i slicno u zavisnosti od Vase kamere koji kvalitet podrzava (meni uvek stoji na 1280x720 pixela - HD rezolucija @30FPS sto je odlicno) - kada ste ovo uradili, ne preostaje nista drugo nego crveno dugme "RECORD" i program krece da radi Od mene sve preporuke za ovaj program, mali, brz, lagan, lak za koriscenje, nije komplikovan, sadrzi sve ono osnovno sto treba i nista nesto dodatno sto je nepotrebno....Svako ko snima na ovakav nacin, neka proba ovaj program, od mene svaka pohvala....Zasluzuje 10+++ ocenu, a opet ne menja kvalitet videa sa povecanjem rezolucije i slicno....Meni je standardno 1280x720 pixela - HD svaki video i stvarno snima extra i video i audio....Probajte.... Pozdrav
|
|
|
#7 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Ako je kvalitet stavka kopja je bitna onda ne treba gubiti vrijeme sa kojekakvim programcicima iz Windowsa ili slicnim smecem, vec to odraditi ozbiljno i profesionalnu u jednom od kvalitetnih Toolova kao sto je recimo, Sony Vegas, koji pored O-Ton audio traka, koje su sve vrijeme na raspolaganju i sluze kao orijentacija, moze uvesti dodatne audio trake, odnosno audio clipove i krojiti ih po zelji, pa koristiti cak i najkvalitetnije VST Effects Pluginove, zatim Crossfade funkciju (kako kod Video, tako i kod Audio traka) a i veliki broj odlicnih Video efekata. Vegas inace podrzava, kao i bilo koji drugi profesionalni DAW, ASIO i WDM Drivere. Odlican alat za veoma kvalitetan Video Capture i Mix.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|