|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ajd dok on čeka da se ja ubacim.
![]() Dobro zboriš Tranzit, znanje je pored duhovnosti jedina vrednota koja se ne može ukrasti, oteti drugome. I do koje se ne može doći na brzinu, preko noći. Na žalost, premalo ljudi, a pogotovo danas, je uistinu svjesno tih činjenica. Morao sam to izdvojiti iako nema (direktne) veze s temom. Opet je "kriv" Tranzit i ponukao me na "filozofiju". ![]() Vratimo se nazat Yamahi i ovoj temi. Odgovor na pitanje VUNIMRAV-a. Na sve postavke Styla koje se nalaze u MIX CONSOLI, možeš djelovati na dvije razine. Nazovimo ih tako. Možeš ih pohraniti u samu strukturu Styla ili ih pozvati iz Registracije. Konačni efekt na sound Styla će biti isti ali postoji razlika u načinu pohrane. Recimo da na Bas gitari želiš namjestiti EQ HIGHT=10, a EQ LOW=-4. Odeš u MIX CONSOLE i podesiš spomenute postavke. 1. odeš u STYLE CREATOR i samo pospremiš Style sa SAVE. EQ postavke će se sada nalaziti u strukturi Styla. ili 2. pohraniš promjenu EQ u neku od registracija. Style u sebi nema izmjene na EQ ali REGISTRACIJA ih postavlja na promjenjene vrijednosti Ovo vrijedi i za sve ostale parametre koji se nalaze u MIX CONSOLI. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|